Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έγραφαν ότι παίρνω πολλά λεφτά, έγινα έξαλλη»

  18/10/2021 17:29
«Έγραφαν ότι παίρνω πολλά λεφτά, έγινα έξαλλη»

«Έγραφαν ότι παίρνω πολλά λεφτά, έγινα έξαλλη»

  18/10/2021 17:29

Έξαλλη με διάφορα δημοσιεύματα έγινε η σπουδαία ηθοποιός, Μάρω Κοντού, τα οποία την παρουσιάζουν να παίρνει αρκετά χρήματα από συντάξεις και πνευματικά δικαιώματα. Η Μάρω Κοντού τόνισε ότι δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Έγραφαν για εμένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι πολύ μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ, γιατί μου γράφανε: "Δεν ντρέπεστε κυρία Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά".

«Ένας άλλος έγραφε: "Άσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα". Έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Έκατσα και απάντησα σε όλους. Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα τρελή, γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα. Να πουν ό,τι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία», υποστήριξε η καλλιτέχνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας