Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό... Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε»

  18/10/2021 12:16
«Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό... Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε»

«Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό... Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε»

  18/10/2021 12:16

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Τόνια Σωτηροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε την πρώτη της συνέντευξη, μετά το γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, και μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου συμπλήρωσε: «Μου έχει κάνει εντύπωση το πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού, αλλά και οι ευχές και τα μηνύματα, το οποίο είναι κάτι καταπληκτικό. Ήταν επιλογή μας όσο μπορούμε γενικά να μη μαθευτεί. Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε. Επιλέξαμε την Ύδρα γιατί την αγαπάμε πάρα πολύ».

«Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό το ότι είναι για μένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε επίσης η Τόνια Σωτηροπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας