«Η Κατερίνα είχε ένα σχετικά δύσκολο τοκετό… Ήταν συγκεντρωμένη και συνεργάσιμη»

 

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει τα τελευταία 24ωρα η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης καθώς υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο μαιευτήρας της Κατερίνας Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και έδωσε τις λεπτομέρειες για τον τοκετό αποκαλύπτοντας και πως είναι οι πρώτες ώρες του ζευγαριού με το μωρό.

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε», είπε η γιατρός της Κατερίνας Στικούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έγινε μαμά για πρώτη φορά η Κατερίνα Στικούδη

Το μήνυμα της Μελέτη

Μήνυμα στην νέα μανούλα έστειλε, μέσα από την εκπομπή της και η παρουσιάστρια του Mega, Ελεωνόρα Μελέτη. 

«Είναι καλά στην υγεία της. Έχω στείλει ένα μήνυμα γιατί έχω ιδιαίτερη αδυναμία στο Κατερινάκι. Αυτό το κορίτσι να ξέρετε, ήταν στον Πρωινό Καφέ από το 2005. Παρουσίαζε τη μόδα. Είχε βγει στα καλλιστεία το Κατερινάκι και είχα πάθει σοκ από την ομορφιά της. Στις συσκέψεις που κάναμε στον Πρωινό Καφέ για τη δεύτερη σεζόν, είχα πει πως το θέλω αυτό το κορίτσι να έρθει να λέει τη μόδα, να βλέπουμε τα πόδια της, να ανοίγουνε τα μάτια μας», είπε μιλώντας για τη γνωριμία τους και κατέληξε.

«Της έχω τρομερή αδυναμία της Κατερίνας. Της έστειλα ένα μήνυμα σεντόνι χθες προφανώς θα το διαβάζει για ένα ολόκληρο διήμερο. Δεν το έχει διαβάσει ακόμα», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

«Δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι», ανέφερε πρόσφατα η πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια για τον λόγο που τόσο καιρό απέφευγε να αναφέρει το οτιδήποτε για την εγκυμοσύνη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»