Η απολογία, τα λάθη του και η ατάκα της Γερμανού «δεν έχεις ξεπεράσει τη Φαίη»

 

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού μία συνέντευξη για όλους και για όλα, μετά από δύο χρόνια «σιωπής».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Είμαι ένας πολύ ντροπαλός και διακριτικός άνθρωπος στη ζωή μου, οπότε όταν έρχομαι για συνέντευξη, έρχομαι με τη συστολή που έχω στη ζωή μου. Θεωρώ ότι κάνω μία πολύ ήσυχη και ήρεμη ζωή, οπότε έτσι αισθάνομαι κι εδώ. (…) Πολλές φορές μπορεί να στενοχώρησα κάποιους, και σε καμία περίπτωση δεν έγινε ενσυνείδητα. Την κριτική και το bullying που έχω δεχτεί εγώ, δεν νομίζω ότι το ‘χει φάει κάποιος άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας στη Ναταλία Γερμανού.

Απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια της είπε στη συνέχεια «Κάποτε εξέθετες περισσότερο την προσωπική σου ζωή και τα έλεγα για πλάκα. Πίστεψε με ότι όσο εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε και ωριμάζουμε… Δεν φιλτράρουμε τώρα περισσότερο τον τρόπο που λέμε την άποψή μας; Πες μου έναν άνθρωπο που δεν έχει κάνει λάθη. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που τα παραδέχομαι και προχωράω μαθαίνοντας. Εκεί σημαίνει ότι υπάρχει εξέλιξη. Ο καθένας μας δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει, όταν βελτιώνει το δικό του μοντέλο;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του σε ηλικία 7 ετών. «Το βίωσα σκληρά όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει ποτέ και ούτε θα μιλήσω. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλών δεκαετιών, που δεν είχα τη μάνα μου στη ζωή μου. Δε βρισκόμουν με τη μάνα μου από πολύ μικρή ηλικία. Είναι κάτι προσωπικό και το διαχειρίστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα μόνος μου».

Αναφορικά με τη Φαίη Σκορδά και τη σχέση τους, εξομολογήθηκε πως «έχουμε μία πολύ καλή σχέση και ο κόσμος το βλέπει. Έγραψαν κάποιοι ότι το κάναμε για τα λεφτά. Όσα λεφτά κι αν δίνεις, με έναν άνθρωπο που δεν τον χωνεύεις και δεν τον εκτιμάς δε μπορείς να κάθεσαι μαζί του. Κι αυτό το έχουμε κατακτήσει με τη Φαίη. Να το ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαστε ζευγάρι γιατί έχουμε δύο παιδιά, που είναι πια μεγάλα. Μπαίνουν στο διαδίκτυο και διαβάζουν. Δε θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους. Τα παιδιά μας ήταν χαρούμενα έτσι κι αλλιώς που είναι μαζί στο μεγάλωμά τους».

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως δεν έχει ερωτευτεί τα τελευταία χρόνια, μετά τον χωρισμό του, ωστόσο αν συμβεί αυτό θα μιλήσει στα αγόρια του.

Προς το τέλος της συνέντευξης, ο παρουσιαστής σημείωσε ότι η πιο δύσκολη στιγμή του ήταν όταν έπρεπε να πει για το δυστύχημα στα Τέμπη με θύματα παιδιά και όχι ο σχολιασμός της φοιτήτριας που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση, την εποχή που είχε εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος κατέληξε, επισημαίνοντας έχει κάνει την αυτοκριτική του και ξέρει πολύ καλά, ότι δεν έχει κάνει κανένα λάθος ενσυνείδητα. «Αν έχω κάνει κάτι που έχει πειράξει, έχω απολογηθεί στον εαυτό μου, στον κόσμο, τα ‘χω πληρώσει τα λάθη μου και προχωράω.

Δικαίως το πλήρωσα τότε εγώ γιατί ήμουν ο επικεφαλής μίας ομάδας και ο πιο προβεβλημένος. Το έφαγα, απολογήθηκα, πλήρωσα και χρηματικά και επαγγελματικά. Ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη. Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ γιατί δεν ήξερα τον άνθρωπο. Δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, δεν το καταλάβαμε, δεν είμαστε τρελοί όλοι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;