Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Διαψεύδω τα περί σχέσης με συνεργάτιδά μου, η γυναίκα έχει σύζυγο και παιδάκι»

  16/10/2021 09:15
«Διαψεύδω τα περί σχέσης με συνεργάτιδά μου, η γυναίκα έχει σύζυγο και παιδάκι»

«Διαψεύδω τα περί σχέσης με συνεργάτιδά μου, η γυναίκα έχει σύζυγο και παιδάκι»

  16/10/2021 09:15

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο θέλει τον Κρατερό Κατσούλη να βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα με στενή του συνεργάτιδα η οποία δεν βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου και έδωσε ένα τέλος στις φήμες για την προσωπική του ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  «Δεν χωρίσαμε γιατί κάναμε εκπομπή μαζί. Το διαζύγιο δεν ήταν ατυχής κατάληξη» Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε πρώτη φορά on camera για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου

Φανερά ενοχλημένος, ο Κρατερός Κατσούλης ξεκαθάρισε: «Πληροφορήθηκα σήμερα ότι έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας. Το δημοσίευμα λέει ξαφνικά ότι είμαστε μαζί και ότι αυτή είναι η νέα μου σχέση. Ο άνθρωπος αυτός δεν ανήκει στον χώρο μας και επειδή η γυναίκα αυτή έχει και σύζυγο και παιδάκι, δημιουργήθηκε μια αναταραχή», ανέφερε αρχικά.

«Έχουμε μιλήσει και ζήτησα συγγνώμη καθώς το δημοσίευμα αυτό αφορούσε εμάς τους δύο (…) Ακόμη και αν ίσχυε κάτι από την προσωπική μου ζωή, αυτό που έχω ζητήσει και το έχω τηρήσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν με αφορά να βγαίνω και να μιλώ για τα προσωπικά μου. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις συνεργασίες μας τις δουλειές», ξεκαθάρισε καλεσμένος στο «Στούντιο 4».

Κρ. Κατσούλης: Με την Κατερίνα δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι

Κρ. Κατσούλης: Το πρόβλημα της υγείας μου επηρέασε τις αποφάσεις μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας