Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Πετράκος κατακεραυνώνει τα κανάλια για το εμβόλιο «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

  14/10/2021 10:55
Ο Πετράκος κατακεραυνώνει τα κανάλια για το εμβόλιο «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

Ο Πετράκος κατακεραυνώνει τα κανάλια για το εμβόλιο «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

  14/10/2021 10:55

Σε νέο βίντεο – ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατακεραυνώνει όλα τα κανάλια που σχολιάζουν το γεγονός ότι θέλει να εργαστεί σε Covid-free μαγαζί, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς Τα σχόλια μετά το ξέσπασμά του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η απόφαση του Γρηγόρη Πετράκου να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο μόνο για εμβολιασμένους, ενώ κατά καιρούς έχει δηλώσει την αντίθεση του προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;

Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι. 

Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;».

Αντιδράσεις για την κωλοτούμπα Πετράκου:

«Μόνο ο Πετράκος έχει δικαίωμα επιλογής να στηρίξει την οικογένειά του, να θρέψει τα παιδιά του. Είναι τελείως εγωιστικός ο τρόπος που συμπεριφέρεται. Έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση γιατί παρακολουθώ που είναι κάτω από τις δικές του αναρτήσεις που δεν του λένε τα καλύτερα. Θεωρούν οι άνθρωποι που του γράφουν ότι παίζει το κυβερνητικό παιχνίδι. Είναι σε δύσκολη θέση και βγαίνει και λέει υπερβολές περί εμετών» είπε ο Βαγγέλης Περρής για τον Γρηγόρη Πετράκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας