Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές μου σε σκληρή πορνογραφική σελίδα»

  14/10/2021 09:20
«Χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές μου σε σκληρή πορνογραφική σελίδα»

«Χρησιμοποιούσε γυμνές σκηνές μου σε σκληρή πορνογραφική σελίδα»

  14/10/2021 09:20

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη. Η στάση της κόρης της στις γυμνές σκηνές της ίδιας και ο επιτήδειος, που κέρδισε χρήματα, χρησιμοποιώντας γυμνές σκηνές της από σίριαλ σε πορνογραφικές σελίδες.«Έβαζε εμάς, και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνογραφικό υλικό. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε και πλήρωσε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα κάποιου επιτήδειου, ο οποίος κέρδισε χρήματα, χρησιμοποιώντας γυμνές σκηνές της από σίριαλ σε πορνογραφικές σελίδες. 

 «Όταν αποφασίζεις να κάνεις γυμνό, δεν μπορείς να το μετανιώσεις μετά», υποστήριξε αρχικά η ηθοποιός.

Στην συνέχεια, ανέφερε πως όταν αποφάσισε να κάνει γυμνές σκηνές, δεν είχε σκεφτεί καθόλου ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως το να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο.

«Κάτι πάρα πολύ σημαντικό, το οποίο δεν το είχα υπόψιν μου τότε, ήταν το Internet. Δεν το ήξερα. Αν ήξερα ότι μπορεί να πάρουν σκηνές, χωρίς να πας να δεις την ταινία ή το σίριαλ, εκεί μπορεί να το είχα ξανασκεφτεί», παραδέχτηκε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τη δική της περίπτωση και για το πώς το αντιμετώπισε τελικά, δήλωσε: «Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου 50 ηθοποιοί, που ένας άνθρωπος μας πήρε σκηνές από σίριαλ και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά, γιατί τότε στο διαδίκτυο, πλήρωνες. Υπάρχει μία ειδική κάρτα κι έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές. Έβαζε εμάς, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνογραφικό υλικό, που δεν είχε καμία σχέση με εμάς. Έλληνας ήταν, που τελικά δικάστηκε και πλήρωσε», εξήγησε.

Η Ν. Δραγούμη για τη στάση της κόρης της στις γυμνές σκηνές της ίδιας

Ν. Δραγούμη: Με παρενόχλησε φίλος των γονιών μου

Ν. Δραγούμη: Μου έχουν γίνει προτάσεις να πολιτευτώ - Ίσως κάποτε πω ναι

  Ν. Δραγούμη: Δέχθηκα πρόταση γάμου με... τατουάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας