Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τι συμβαίνει τελικά με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου; Η τελευταία εξέλιξη

  13/10/2021 10:40
Τι συμβαίνει τελικά με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου; Η τελευταία εξέλιξη

Τι συμβαίνει τελικά με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου; Η τελευταία εξέλιξη

  13/10/2021 10:40

Τι συμβαίνει τελικά με την ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, λίγες ημέρες μετά την τέλεση του 40ήμερου μνημοσύνου - Γιος Ανέστη Βλάχου – Δεν υπάρχει διαθήκη στο Ειρηνοδικείο – Το διαψεύδει η κόρη του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, του γιου του Ανέστη Βλάχου, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέροντας πως δεν υπάρχει διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο και η πλευρά θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, υποστήριξε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά σχετικά με το εάν έχει δημοσιευτεί κάποια διαθήκη του ηθοποιού, προσδοκώντας να βρεθεί μία λύση. Η λύση τελικά δεν βρέθηκε καθώς μέσω κάποιων διαρροών σε εφημερίδα, γράφτηκε πως υπάρχει διαθήκη.

Ωστόσο, με τον κ. Παπαναστασίου δεν επικοινώνησε κάποιος αρμόδιος συμβολαιογράφος ή δικηγόρος προκειμένου να του κάνει γνωστή την ύπαρξη κάποιας διαθήκης και αν η πλευρά της κόρης του ηθοποιού είχε στα χέρια της κάποιο έγγραφο, όφειλε να το έχει καταθέσει στη γραμματεία του Ειρηνοδικείου προς δημοσίευση.

Ο δικηγόρος κατέστησε σαφές πως ο όρος «αποδοχή κληρονομιάς» νοείται ως το γεγονός ότι, ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής αποδέχεται τα 3/8 της περιουσίας του, στην εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή.

Μία τελευταία εξέλιξη όμως, αναφέρει πως η κόρη του Ανέστη Βλάχου, αποφάσισε να κοινοποιήσει μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια. Μάλιστα, υποστηρίζει η Έλλη Βλάχου πως, την έχει καταθέσει στο Ειρηνοδικείο και έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου, αρνείται την ύπαρξη της διαθήκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας