Η Σωτηροπούλου, το απίθανο νυφικό και οι κουμπάροι στο γάμο της με το Μαραβέγια

 

 

Τους κουμπάρους στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια θέλησε να αποκαλύψει σήμερα το πρωί μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram η Τόνια Σωτηροπούλου - Το τρυφερό φιλί στην και το μήνυμά του γαμπρού για τον γάμο τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο σε ένα ξενοδοχείο της Ύδρας μακριά από φωτογράφους και κάμερες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ωστόσο, μια μέρα μετά, η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο της αποκαλύπτοντας το εντυπωσιακό νυφικό της.  

​Σήμερα, θέλησε να δημοσιεύσει μερικές ακόμη φωτογραφίες με το νυφικό της αποκαλύπτοντας μάλιστα και τα ονόματα των κουμπάρων της. 

 

«Το όμορφο αυτό νυφικο το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis ( ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas ) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos  Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί . Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο» έγραψε στην ανάρτησή της η Τόνια Σωτηροπούλου. 

 

Δυο μέρες μετά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, ο Κωστής Μαραβέγιας δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία από τον γάμο τους που τον δείχνει να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην Τόνια Σωτηροπούλου.

Μάλιστα, την φωτογραφία συνόδευε ένα μακροσκελές κείμενο γεμάτο συγκίνηση και αγάπη για την γυναίκα της ζωής του.

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση.

Δεν το περίμενα.

Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο.

Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος -νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή- αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας.

Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας.

Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν!

Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε.

Ζήστε παιδιά ζήστε!

Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας.

Τόνια,

υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ,

υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη.

Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα,

θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας.

Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα.

Παιδιά και στα δικά σας.

Μόνο χαρές κι αγάπη.»

 

 

 

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν μία από τους πολύ λίγους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στον γάμο του Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου. Σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή τα εξής:

«Ήθελαν να το έχουν σε έναν κλειστό κύκλο και οφείλω να το σεβαστώ αυτό. Είχα την χαρά να μου κάνουν την τιμή και να είμαι εκεί. Ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν μια γιορτή αγάπης και έρωτα. Ήταν πολύ συγκινητικά. Τώρα, τα υπόλοιπα, αν θελήσουν οι ίδιοι θα τα πουν».

«Νομίζω ότι ο γάμος ήταν όπως τον φαντάστηκαν. Έτσι κι αλλιώς και οι δύο άνθρωποι ήταν πολύ ήρεμοι και ψύχραιμοι, δεν υπήρχε κάποια ένταση», σημείωσε η Ευγενία Σαμαρά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»