«Εκκρεμεί ακόμα η απόφαση του ΣΕΗ, η άλλη πλευρά φέρνει αντιρρήσεις»

 

 

 

Ζέτα Δούκα για την καταγγελία της: «Μιλάμε για μια κακοποιητική σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη» «Ένωσα τις δυνάμεις μου με τη Σοφία Μπεκατώρουμ, πήγαμε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στο Υπουργείο Παιδείας, έχουμε κάνει μια σειρά πραγμάτων που θα δούμε που θα καταλήξουν με βάση τον νέο ποινικό κώδικα.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ζέτα Δούκα στο «Πρω1νό». Η γνωστή ηθοποιός, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο έκανε την αρχή, μιλώντας για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε αρχικά γι’ αυτή την υπόθεση και έπειτα αποκάλυψε πως έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τη Σοφία Μπεκατώρου και μαζί έχουν κάνει διάφορες κινήσεις για ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Ακόμα, η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε στο #Metoo, απάντησε στην ερώτηση σχετικά με την ενασχόλησή της με την πολιτική ενώ τοποθετήθηκε αναφορικά με τους ηθοποιούς που βρίσκονται τώρα τη φυλακή.

Όσον αφορά στην υπόθεσή της, της οποίας η απόφαση εκκρεμεί από το ΣΕΗ, η ηθοποιός είπε: «Μιλάμε για μια κακοποιητική σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, όχι μια έντονη. Έχω περάσει πάρα πολλά, πολλές συναισθηματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Έχω βιώσει πολλή χαρά, πολλή προσμονή και μεγάλη δικαίωση, παρόλο που η δική μου υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στο ΣΕΗ. Έχει αργήσει τόσο γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που έπρεπε να εξεταστούν. Ήταν και η άλλη πλευρά που έφερε τις αντιρρήσεις της, τις φέρνει ακόμα… Δεν έχουμε βρεθεί με την άλλη πλευρά και δεν θέλω να μιλήσω επ’ αυτού καθόλου».

Αναφερόμενη στο Metoo, η Ζέτα Δούκα εξομολογήθηκε: «Ένιωσα και πάρα πολλή απογοήτευση όλο αυτόν τον καιρό και πολύ ματαίωση. Γιατί ξαφνικά ανέλαβα αλλά και όλο το κύμα των ανθρώπων που ήρθαν και βρήκαν στο πρόσωπό μου έναν υποστηρικτή ή έναν άνθρωπο που ξεκίνησε κάτι και τους έδωσε το θάρρος να μιλήσουν, μου έδωσε ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Και ένιωσα ότι πρέπει κάτι να κάνω…

Ένωσα τις δυνάμεις μου με τη Σοφία Μπεκατώρουμ, πήγαμε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στο Υπουργείο Παιδείας, έχουμε κάνει μια σειρά πραγμάτων που θα δούμε που θα καταλήξουν με βάση τον νέο ποινικό κώδικα. Εγώ κρίνω εκ του αποτελέσματος οπότε δεν μπορώ να μιλήσω, αν κάτι δεν είναι τετελεσμένο. Ένιωσα αυτή τη ματαίωση και την απογοήτευση γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Αν μια γυναίκα βγει τώρα και μιλήσει και πάλι δεν θα έχει τη βοήθεια που θεωρούμε όλοι ότι θα έχει, πόσο μάλλον ένα παιδί».

Τέλος, η Ζέτα Δούκα εξέφρασε την άποψή της και για τους ηθοποιούς που βρίσκονται στη φυλακή: «Θα μιλήσει η δικαιοσύνη για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη φυλακή. Στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχουν πολλά ακομα που πρέπει να βγουν, γνωρίζω κάποια πράγματα, γιατί ακούγονται για άλλους ανθρώπους που δεν έχουμε ακούσει. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από το ΣΕΗ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»