Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχω υπάρξει αλαζονικός, βίαιος, απωθητικός…»

 

 

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης στο #The2NightShow. Ο ηθοποιός πρώτα από όλα μίλησε για τον λόγο που υποσχέθηκε πριν από 11 χρόνια να μην ξανακάνει τηλεόραση, η πρόταση για τις Μέλισσες από το 2019 και το «γερό» πουρμπουάρ από τον Ανδρέα Παπανδρέου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Δεν μ΄αρέσω στην τηλεόραση. Όταν βάζεις στόχο να γυρίσεις κάτι στο γύρισμα λες ότι αυτό θα μείνει για πάντα ενώ στο θέατρο ένα λάθος μπορεί να περάσει ως κανονικό και να δημιουργήσει νέα συνθήκη την επόμενη μέρα» είπε.

Η συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήρθε όταν τον προσέγγισε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και του πρότεινε να ενσαρκώσει τον «κακό της σεζόν». Ο σατανικός Ακύλας Μεγαρίτης είναι ένας ρόλος που δεν μπορεί με τίποτα να αγαπήσει. Πώς μπορεί όμως και τον αποδίδει τόσο εξαιρετικά; «Απέχω μαζί του παρασάγγας όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και κοινωνικά αλλά και σαν σύζυγος, πατέρας και φίλος.  Αυτό όμως που αναγνωρίζω ότι σιχαίνομαι στον χαρακτήρα με βοηθάει να το φτιάξω και να σας το παρουσιάσω».

Περίεργη η σχέση του και με τον κινηματογράφο. Έχει 21 χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε ταινία διότι όπως παραδέχτηκε «δεν είναι το φόρτε μου η κάμερα».

Κάνοντας τον απολογισμό του βρήκε τον εαυτό του να έχει υπάρξει αλαζονικός, βίαιος και απωθητικός. «Έχω υπάρξει αλαζονικός, βίαιος, απωθητικός. Θα έρχεται κατά περιόδους ο εαυτός σου και θα είναι ξανά άδικος αλλά τώρα πια θα ξέρεις και θα του λες “φύγε, δεν σε θέλω».

Θυμήθηκε στη συνέχεια την εποχή που δούλευε στα 15 του το King’s George και σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου. « Δούλευα στο King’s George, ο διευθυντής ήταν γνωστός του πατέρα μου. και έρχονταν εκεί όλο το υπουργικό συμβούλιο και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Άφηνε καλό πουρμπουάρ και το μοιραζόμασταν.

Όταν ανακοίνωσε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική στους γονείς του ήταν κάθετα ενάντιοι με την απόφασή του.

Μιλώντας για τη θεατρική παράσταση «Προδοσία», στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί, αποκάλυψε ότι έχει προδώσει αλλά και έχει προδοθεί στο παρελθόν.

«Την έχω διαπράξει έχει διαπραχθεί εναντίον μου. Σαν άνθρωπο έχουμε υπάρξει με ανθρώπους που ούτε τους πιστέψαμε, ούτε μας πίστεψαν» ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τη δύσκολη στιγμή του, όταν χρειάστηκε να κάνουν με την Αθηνά Μαξίμου ευθανασία στον σκύλο τους και με αυτή την αφορμή έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς όλους σχετικά με την «παιδεία πένθους», η οποία εκλείπει από τη σύγχρονη κοινωνία.

«Θα πρέπει να αποκτήσουμε παιδεία πένθους, τη δυνατότητα να αποχαιρετάς τον νεκρό σου. Το πένθος υπάρχει πάντα, το θέμα είναι αν σε συντροφεύει με ενοχή ή με γαλήνη. Αποφασίσαμε να αποχαιρετήσουμε τον Μπιπ, να πάμε να τον αποτεφρώσουμε για να έχουμε στη μνήμη μας τη γλύκα ότι τον συντροφεύσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν έχουμε παιδεία θανάτου, τον φοβόμαστε. Παλιά τον κλαίγαμε τον νεκρό μας, τώρα τη χάσαμε, γιατί η ζωή στη μεγάλη πόλη δεν επιτρέπει να αποχαιρετήσεις τον νεκρό σου».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη