Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η πρόταση από την Disney να κάνει μεταγλωττίσεις στον Αμερικάνο, Ντόναλντ Ντακ!

  11/10/2021 09:41
Η πρόταση από την Disney να κάνει μεταγλωττίσεις στον Αμερικάνο, Ντόναλντ Ντακ!

Η πρόταση από την Disney να κάνει μεταγλωττίσεις στον Αμερικάνο, Ντόναλντ Ντακ!

  11/10/2021 09:41

Συγκλονίζει ο Καζάκος: «Παραλίγο να σκοτωθώ πριν από δυο εβδομάδες. Κυριολεκτώ…» Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν η φωνή του Ντόναλντ Ντακ στα ελληνικά! Η Νάντια Μπουλέ, μάλιστα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό ακούγοντάς τον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Καλεσμένος στο #Dot ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά για το αν στη ζωή του έχει σταθεί τυχερός, αποκάλυψε πως πριν από δυο εβδομάδες παραλίγο να είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.

«Μου έχουν συμβεί πολλές μπούρδες, πολλές βλακείες και από ατυχήματα και από τέτοια, αλλά πάντα, κάπως τη γλιτώνω. Μέσα στην ατυχία μου είμαι εξαιρετικά τυχερός… Πριν από δύο εβδομάδες μου έγινε κάτι θα μπορούσα να βλέπω τα ραπανάκια ανάποδα, τώρα να μην υπάρχω.

Έτσι από το μηδέν, από το τίποτα. Έπεσε κάτι από ψηλά το είδα να περνάει έτσι, μου χτύπησε το πόδι, δε μου χτύπησε το κεφάλι. Κυριολεκτώ, ένα μάρμαρό να, ένα τέτοιο… Θα μπορούσε να είμαι “γεια”. Το γλίτωσα μόνο και μόνο επειδή έκανα προς τα πίσω να δω τι πέφτει… Και λες τι είμαστε; Τίποτα δεν είμαστε. Για να χαρούμε αυτό που ζούμε γιατί δεν είναι τίποτα δεδομένο», είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε την πρόταση που είχε, πριν από πολλά χρόνια, από την Disney να πάει στην Αμερική να κάνει μεταγλωττίσεις στον Ντόναλντ Ντακ.

«Ένα πράγμα που έχω μετανιώσει που δεν έκανα ήταν τότε που έκανα τον Ντόναλντ, σε όλες τις παλιές μεταγλωττίσεις εγώ είμαι ο Ντόναλντ. Είχα το… μονοπώλιο, μόνο εγώ το κάνω, κανένας άλλος. Το κάνω όπως το έκανε … original Ντόναλντ, με το μάγουλο και όχι με το λαρύγγι», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τότε μου ήρθε πρόταση από την Disney να πάω στο Λος Άντζελες και να το κάνω εκεί, στα αμερικάνικα. Είπα θα αφήσω τις δουλειές μου εδώ να πάω να κάνω τον Ντόναλντ στην Αμερική; Ο βλάκας! Δεν πήγα και το έχω μετανιώσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας