Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Πήγαινα σε κέντρα ψυχοθεραπείας, είναι μια πάθηση που δύσκολα αντιμετωπίζεται»

  11/10/2021 09:05
«Πήγαινα σε κέντρα ψυχοθεραπείας, είναι μια πάθηση που δύσκολα αντιμετωπίζεται»

«Πήγαινα σε κέντρα ψυχοθεραπείας, είναι μια πάθηση που δύσκολα αντιμετωπίζεται»

  11/10/2021 09:05

Στο περιοδικό Gala παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Χειλά Φαμελή. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι δυσλεκτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Διάβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Πώς τα πας με την αναγνωρισιμότητα;

Μου αρέσει, αλλά δεν έχει αλλάξει και κάτι ιδιαίτερο στη ζωή μου. Εχει πλάκα να σε φωνάζουν στον δρόμο με το όνομα του ρόλου σου. Αυτές τις ημέρες με βλέπουν και μου φωνάζουν «Ε, Αργυρώ! Γεια σου, Αργυρώ». Είναι ωραίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σου ζητούν και αυτόγραφα;

Μου ζητούν, αλλά κυρίως στο θέατρο στο τέλος των παραστάσεων. Θέλεις να σου πω κάτι αστείο; Επειδή είμαι δυσλεκτική -στ’ αλήθεια, δεν το λέω έτσι, έχω και χαρτί διάγνωσης, ακόμα και στις Πανελλήνιες έδωσα προφορικές εξετάσεις- κάθε φορά που μου ζητούν αυτόγραφο, σκέφτομαι από μέσα μου «ωχ, θα κάνω καμιά πατάτα τώρα, θα γράψω τίποτα λάθος και θα γίνουμε ρεζίλι».

Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που το λέω αυτό και είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τα δυσλεκτικά άτομα. Με έχει κουράσει πάρα πολύ να ακούω «ναι, εντάξει, μωρέ, και εμείς δεν διαβάζαμε και λέγαμε ότι είμαστε δυσλεκτικοί». Με εξοργίζει, γιατί εγώ από τη Δ’ Δημοτικού πήγαινα σε διάφορα κέντρα ψυχοθεραπείας για να το αντιμετωπίσω και έχω παλέψει πολύ. Είναι μια πάθηση που δύσκολα αντιμετωπίζεται. Είμαι τόσο ανορθόγραφη που ούτε το Τ9 μου βγάζει αυτό που θέλω να γράψω! Θέλω να γράψω κάτι στα social media και το τσεκάρω εκατό φορές για να μην κάνω κάποιο λάθος.

Αυτό μου δυσκολεύει τη ζωή πρακτικά. Ακόμα και με τους αριθμούς, που γενικά τα πάω πολύ καλά -ήμουν πολύ καλή στα Μαθηματικά, όπως συμβαίνει συνήθως στα δυσλεκτικά άτομα- πολλές φορές θα μπερδέψω το 3 με το Ε, που είναι πολύ κλασικό. Ή, γενικότερα, ενώ σκέφτομαι κάτι δεν μπορώ να το γράψω, γιατί το μυαλό πάει πολύ πιο γρήγορα από το χέρι. Διαβάζω μετά αυτό που έγραψα και βλέπω ότι έχει κενά, δεν βγάζει νόημα. Πολλές φορές fans στο Instagram μου σχολιάζουν ότι έχω γράψει μία λέξη λάθος και τότε θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν θα έπρεπε όμως.

4031750863857351 ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΙΛΑ ΦΑΜΕΛΗ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας