Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Στην αντεπίθεση η χήρα του Ανέστη Βλάχου – Εμφύλιος στην οικογένεια του ηθοποιού

  11/10/2021 08:56
Στην αντεπίθεση η χήρα του Ανέστη Βλάχου – Εμφύλιος στην οικογένεια του ηθοποιού

Στην αντεπίθεση η χήρα του Ανέστη Βλάχου – Εμφύλιος στην οικογένεια του ηθοποιού

  11/10/2021 08:56

Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ιδιόχειρης διαθήκης που έκανε ο Ανέστης Βλάχος και έδωσε στην πολυαγαπημένη του κόρη, Έλλη και αμφισβητεί ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος. - Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου, η φωνή της λογικής στην οικογένεια, μιλάει για τη διαμάχη της διαθήκης του παππού του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Ηρακλής Βλάχος προτίθεται να φτάσει στα δικαστήρια για την εγκυρότητα της διαθήκης.

Όπως μετέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του, Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη που έκανε ο Ανέστης Βλάχος βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το επόμενο χρονικό διάστημα. «Η διαθήκη δόθηκε στην κόρη του, Έλλη από τον ίδιο τον πατέρα της» αναφέρει στην «Espresso» πηγή από το περιβάλλον της, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας που έσκασε σαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η αιτία του πολέμου

Και μπορεί να έχουν βγει τα μαχαίρια για όσα ο Ανέστης Βλάχος φέρεται ότι έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη, όμως η «οικογένειά του πενθεί για τον άνθρωπό της. Ας αφήσουμε να ανοιχτεί πρώτα η διαθήκη και μετά ας γίνει ό,τι γίνει» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της Μαρίας Γαρίτση.

4031744920964787 cache 1920x1080 Analog medium 868594 51378 5102021

​Να σου θυμίσουμε, πως ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά.

«Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα» είχε δηλώσει στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Ηρακλή Βλάχου, κ. Παπαναστασίου.  

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου, η φωνή της λογικής στην οικογένεια, μιλάει για τη διαμάχη της διαθήκης του παππού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας