Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Επειδή το παιδί μας μεγαλώνει, θέλω να το διαφυλάξω από κακεντρεχή σχόλια»

  09/10/2021 09:55
«Επειδή το παιδί μας μεγαλώνει, θέλω να το διαφυλάξω από κακεντρεχή σχόλια»

«Επειδή το παιδί μας μεγαλώνει, θέλω να το διαφυλάξω από κακεντρεχή σχόλια»

  09/10/2021 09:55

Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του Νικηφόρο που μεγαλώνει με τον σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Γιώργο Μακρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» Μιχάλης Οικονόμου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του Νικηφόρο που μεγαλώνει με τον σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Γιώργο Μακρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Οικονόμου και ο σύντροφος του Ιορδάνης Παπακυριακού μίλησαν για το παιδί τους - Η απόφασή να μεγαλώσουν τον γιο τους με τον σύντροφό του, και οι δυσκολίες

«Προσπαθώ να μη μιλάω πάρα πολύ για το παιδί μου. Έχω μιλήσει γι’ αυτό σε κάποιες συνεντεύξεις, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η ορατότητα ομόφυλων ζευγαριών που θέλουν να γίνουν γονείς και το δικαιούνται. Επειδή το παιδί μεγαλώνει και πάει παιδικό σταθμό, θέλω να το διαφυλάξω πια από κακεντρεχή σχόλια που υπάρχουν. Μπορεί να πω κάτι σε εσάς και να το πάρουν μετά 100 ιστοσελίδες και να το πολλαπλασιάσουν.   

4030052055962376 2

Δεν το αποφάσισα μόνος μου αλλά με τον σύντροφό μου Γιώργο Μακρή που είναι και συνάδερφος και έχει απόψε πρεμιέρα με το «Τρίτο Στεφάνι». Νομίζω ότι η αλλαγή που είναι ουσιαστικό να γίνει πρέπει να συμβαίνει στην καθημερινότητα, στο σχολείο, στους συγγενείς, στον μικρό κύκλο. Θέλω πλέον να το διαφυλάξω» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Οικονόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας