Αλιάγας, Βίσση, Ρέμος, Rita Ora στον υπερχλιδάτο γάμο της χρονιάς!

 

 

Η απόλυτη χλιδή, οι προσωπικότητες από όλον τον κόσμο στον παραμυθένιο γάμο και το λαμπερό πάρτι της οικογένειας Ζέιν! Και το Μονακό να θυμίζει... Ελληνική παροικία!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μόνο υπερβολή δεν είναι να πούμε ότι το Μονακό θυμίζει αυτό το Σαββατοκύριακο Ελληνική παροικία. Ο γάμος της οικογένειας Ζέιν έχει συγκεντρώσει ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου στο πριγκιπάτο, οι οποίοι χθες το βράδυ απόλαυσαν το πρώτο πάρτι που δόθηκε για το ζευγάρι.

 

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού

Η ιστορία αγάπης της Λόρεν και του Σάμι ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο Regent’s του Λονδίνου το 2013. Ο Σάμι πρωτοαντίκρισε τη Λόρεν στο προαύλιο, σε ένα από τα διαλείμματα, και από εκείνη τη στιγμή έβαλε στόχο να κατακτήσει την καρδιά της. Δεν ήταν εύκολο όμως. Στην πραγματικότητα, απέτυχε οικτρά τις πρώτες φορές, καθώς η Λόρεν δεν ανταποκρίθηκε αμέσως.

Τη δεύτερη χρονιά παρακολουθούσαν το ίδιο μάθημα και ο Σάμι έκανε ακόμα μία προσπάθεια. Αυτήν τη φορά όμως δοκίμασε μια διαφορετική, λιγότερο διακριτική προσέγγιση: Αποφάσισε να την πλησιάσει φέρνοντας την καρέκλα του όλο και πιο κοντά της.

Έπειτα από μερικές εβδομάδες, στη διάρκεια των οποίων μοιράστηκαν έξυπνα αστεία και ήρθαν πιο κοντά (κυριολεκτικά και μεταφορικά), ο Σάμι κέρδισε τη Λόρεν με τα αστεία του και εκείνη αποφάσισε τελικά να του δώσει μια ευκαιρία. Ακολούθησε ένα αδέξιο πρώτο ραντεβού στο «Winter Wonderland», που όμως πέτυχε. Ο γάμος επισφράγισε τον έρωτά τους.

 Ο γαμπρός Σάμι Ζέιν, η αγαπημένη του Λόρεν Φαν Μπέρκελ και οι οικογένειες τους υποδέχθηκαν στο LaTerrace -θεωρείται το roof top του Καζίνου- τους καλεσμένους τους.

Ήταν μια εκπληκτική βραδιά με χορεύτριες, ζωντανή μουσική, Dj, εκλεπτυσμένες γεύσεις και έναν ασύλληπτο μπουφέ από γλυκά.

  

  

  

  

  

  

  

  

 Πολλά τα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν ενώ άφωνοι έμειναν πάρα πολλοί όταν έφταναν στην είσοδο και αντίκριζαν το παραμυθένιο σκηνικό.

 

 

Το πάρτι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα για κάποιους ενώ σήμερα είναι η μεγάλη βραδιά με Αντώνη Ρέμο και ένα όνομα έκπληξη όπως ακούγεται εδώ και μέρες.

 

Βεγγαλικά, ορχήστρες, χορεύτριες, διακόσμηση πολλών εκατομμυρίων, ηχηρά ονόματα προσκεκλημένων από όλο τον πλανήτη και η διάσημη τραγουδίστρια Rita Ora στη σκηνή της γαμήλιας δεξίωσης έκαναν το βράδυ αξέχαστο στο Μόντε Κάρλο.

 

  

  

  

Το πρόσωπο έκπληξη που θα τραγουδούσε στον γάμο της εφοπλιστικής οικογένειας Ζειν στο Μονακό, δεν ήταν η J Lo με το κασέ του 1.2 εκατ. ευρώ, όπως ακουγόταν τις τελευταίες μέρες αλλά η ανερχόμενη βασίλισσα της ποπ, Rita Ora, το κασέ της οποίας, για μια και μόνο εμφάνιση, αγγίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το μισό εκατ. ευρώ. Την εμφάνιση της αλβανικής καταγωγής Βρετανίδας τραγουδίστρια προλόγισε στη ελληνική και στη γαλλική γλώσσα, ο καταξιωμένος παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

H δημοφιλέστατη ποπ σταρ Ρίτα Όρα, η οποία παρεμπιπτόντως υπήρξε ζευγάρι με τον Ρομέιν Γαβρά, γιο του Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά, εμφανίστηκε στη σκηνή λίγο μετά τη 01.00 και αφού προηγήθηκε ένας σύντομος πρόλογος του Νίκου Αλιάγα. « Είναι μουσικός, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας.. Κυρίες και κύριοι, ας υποδεχθούμε, όπως μόνο εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να υποδεχόμεθα, με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα, την Ρίτα Όρα» είπε ο Νίκος Αλιάγας και αμέσως μετά η διάσημη τραγουδίστρια παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό, τραγουδώντας το Let you Love me, μια από τις μεγάλες της επιτυχίες.

 

Ανάμεσα στους Έλληνες που έλαβαν πρόσκληση για τον γάμο της οικογένειας Ζέιν ήταν η Άννα Βίσση με τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου. 

  

  

   

  

  

  

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»