Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η ανιψιά του Θεοδωράκη αποκαλύπτει: «Γνώριζα την ύπαρξή του Νίκου από 12 ετών»

  01/10/2021 09:52
Η ανιψιά του Θεοδωράκη αποκαλύπτει: «Γνώριζα την ύπαρξή του Νίκου από 12 ετών»

Η ανιψιά του Θεοδωράκη αποκαλύπτει: «Γνώριζα την ύπαρξή του Νίκου από 12 ετών»

  01/10/2021 09:52

Η κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη, Ασπασία Άννα Θεοδωράκη μίλησε στην Τατιάνα - Γνώριζε από τον πατέρα της ότι ο Νίκος Κουρής είναι γιος του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη με την οικιακή του βοηθό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Απαγορεύτηκε στον Νίκο Κουρή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη εκτός γάμου, να χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης», μετά τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Η κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη, Ασπασία Άννα Θεοδωράκη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με το θέμα. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι γνώριζε από μικρή ηλικία από τον πατέρα της ότι ο Νίκος Κουρής είναι γιος του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη με την οικιακή του βοηθό. Όπως τόνισε, αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Ήξερα για την ύπαρξή του από τότε που ήμουν 12 χρονών. Οφείλω να το πω γιατί κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα. Υπήρχε μία φωτογραφία ενός μικρού παιδιού στο σπίτι του πατέρα μου και με πίεση μου είπε ο πατέρας μου ότι είναι ξάδερφός μου, λέγεται Νίκος και όταν μεγαλώσω θα τον γνωρίσω. Όπως και τον γνώρισα» ανέφερε αρχικά η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το παιδί αυτό πάντα μου έλεγε πως δεν θέλει τίποτα, απλά να γνωρίσει τη βιολογική του οικογένεια, τις ρίζες του. Τον θεωρώ ξάδελφο μου. Θα μπορούσε να λυθεί με ένα τεστ DNA πολύ εύκολαΤα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη. Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τα λόγια του πατέρα μου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας