Η Καινούργιου αποκάλυψε on air τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ιωάννα

 

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν Καινούργιου - Παλιοσπύρου πριν την ημέρα της πολύκροτης δίκης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

​Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις 9 ακριβώς. Αποφασισμένη με γρήγορο αλλά αποφασιστικό βήμα, η 35χρονη μπήκε στο εφετείο για να δώσει την κατάθεση της για την επίθεση με βιτριόλι.

Φορώντας σακάκι και καπέλο, και συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και μία φίλη της, συνομίλησε με κάποιες κυρίες στην είσοδο και κατόπιν εισήλθε στην αίθουσα.

​Λίγα λεπτά μετά έφτασε στο δικαστήριο και η 37χρονη κατηγορουμένη Ε.Κ, κάνοντας την ανατροπή.

Η δράστιδα μπήκε στο κτήριο του Πρωτοδικείου από πλαϊνή πόρτα, την ώρα που ο κ. Λύτρας έκανε δηλώσεις. 

Αυτό λοιπόν, που ζήτησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε, να αντικρίσει δηλαδή τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι αλλάζοντας τη ζωή της μία για πάντα…

Είναι οι πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες από την ημέρα της επίθεσης, τον Μάιο του 2020.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μόλις είδα τον εαυτό μου κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο» - Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι - Ο αδιανόητος γολγοθάς της - Τα μηνύματα με τον 40χρονο και η αλήθεια για τις συναντήσεις με τη δράστιδα - Η ζωή της πριν την επίθεση με βιτριόλι

 

H Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι αντάλλαξε κάποια μηνύματα με την 35χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι!

Συγκεκριμένα τόνισε ότι αντάλλαξαν μηνύματα χθες το βράδυ και πρόσθεσε: «Έχουμε επικοινωνία με την Ιωάννα όλο αυτόν τον καιρό και πριν τη συνέντευξη. Επικοινώνησα μαζί της το βράδυ, έτσι τελείως ανθρώπινα.»!

Και υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Το μόνο που ήθελα να της πω ήταν δύναμη και κουράγιο για σήμερα. Προσπαθούσα να μπω στην ψυχολογία της κοπέλας. Παρόλο που το ρεπορτάζ έλεγε ότι δεν θα παρευρεθεί η κατηγορούμενη, κάτι μου έλεγε ότι μπορεί και να πάει. Και έτσι είχα την ανάγκη να της στείλω για δύναμη και κουράγιο. Η κοπέλα εννοείται μου απάντησε ευχαριστώ.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Ήθελα μέσα από την καρδιά μου να της ευχηθώ, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα νιώθει αυτή η κοπέλα τώρα που θα αντικρίζει στα μάτια αυτή που της έκανε αυτό».

 

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασε όλο το παρασκήνιο της άφιξης της κατηγορούμενης από τις φυλακές κορυδαλλού.

Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστό όλο το σχέδιο μεταγωγής της ΕΛ.ΑΣ.

«Αποφάσισε την τελευταία στιγμή να πάει και παίχτηκε ένα θρίλερ. Από χθες το βράδυ δεν είχε την εικόνα ούτε η οικογένεια ούτε ο συνήγορος υπεράσπισης αν θα πάει ή όχι σήμερα στο δικαστήριο. Η οικογένεια την πίεζε, η θέση του συνηγόρου ήταν να πάει, να παρευρεθεί και να πει την άποψή της. Οι αστυνομικοί είχαν έτοιμο το σχέδιο μεταγωγής μαζί με άλλους κρατούμενους που θα πήγαιναν στα δικαστήρια. Από τις επτά το πρωί ήταν το βανάκι στις φυλακές μαζί με δύο περιπολικά και περίμεναν την απόφασή της. Γύρω στις 8 είπε ότι θα πάει στο δικαστήριο. Ζήτησε όμως η ίδια να μην μπει από εκεί που υπάρχουν κάμερες. Η αστυνομικός που είναι δίπλα της, η γυναίκα από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, είναι αυτή που την πήρε από την αρχή από τον Κορυδαλλό και θα την έχει μέχρι την επιστροφή της στις φυλακές», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

 

Η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σχετικά με τις αντιδράσεις στο δικαστήριο.

Όπως ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου, η κατηγορούμενη κοιτούσε συνέχεια μπροστά, ενώ η Ιωάννα είχε το βλέμμα στην Έφη με σκοπό να ξεκινήσει κάποια συζήτηση μεταξύ τους.

«Κοίταξε με, γιατί δεν με κοιτάς», ρώτησε η Ιωάννα την Έφη χωρίς να παίρνει απάντηση.

Λίγο μετά η Ιωάννα Παλιοσπύρου άρχισε την κατάθεση της, ενώ ο πρόεδρος την παρότρυνε αν θέλει να κάνει ένα διάλλειμα για να ηρεμήσει.

Ωστόσο η Ιωάννα με ψυχραιμία συνέχισε να εξιστορεί τις δύσκολες ώρες που έζησε όταν η κατηγορούμενη της πέταξε το βιτριόλι.

 

Κατά την διάρκεια της δίκης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» συνέβη ένα επεισόδιο μεταξύ της μητέρας της Ιωάννας και της κατηγορούμενης.

Η μητέρα της Ιωάννας φώναξε στην 36χρονη Έφη «Σκ@λα@ μας κατέστρεφες», μη μπορώντας να κρύψει τον θυμό της για την γυναίκα που κατέστρεψε την ζωή της κόρης της.

Λίγο μετά και ο αδερφός της Ιωάννας απευθύνθηκε στην δράστρια λέγοντας:

«Φίδι, τέρας», ενώ εκείνη την στιγμή τον έβγαλαν από την αίθουσα για να ηρεμήσει.

Τα πρώτα λόγια της μητέρας της Ιωάννας στην κατηγορουμένη

 
 
Η πρώτη υπερασπιστική δήλωση της δράστιδος για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε μόλις τελείωσε την κατάθεσή της η Ιωάννα.

Την ώρα εκείνη, σήκωσε το χέρι της η κατηγορουμένη Ε.Κ., σηκώθηκε όρθια και είπε απευθυνόμενη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου «Ξέρω ότι δεν είναι αποδεκτό αυτό που έκανα, ωστόσο εσύ ξέρεις γιατί το έκανα. Και σίγουρα δεν ήθελα να σε σκοτώσω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»