Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μoυ στέλνουν βιογραφικά με γυμνές φωτογραφίες για να βγουν στο θέατρο»

  29/09/2021 12:26
«Μoυ στέλνουν βιογραφικά με γυμνές φωτογραφίες για να βγουν στο θέατρο»

«Μoυ στέλνουν βιογραφικά με γυμνές φωτογραφίες για να βγουν στο θέατρο»

  29/09/2021 12:26

Έντονο ξέσπασμα από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Δεν συνεργάζομαι και δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με ανθρώπους σκουπίδια» «Θεωρώ το ίδιο υπεύθυνους αυτούς που τους υπερασπίζονται» «Είχαμε συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για την ενίσχυση του ιδρύματος του Χαμόγελου του Παιδιού. Είναι τραγική ειρωνεία. Ζητώ συγγνώμη δημόσια, δεν μπορούσα να το φανταστώ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στο «Πρωινό» και στον Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά κι όσους κρατούν μία πιο φιλική στάση απέναντί του.

«Δεν συνεργάζομαι και δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με ανθρώπους σκουπίδια Με ανθρώπους βιαστές, εκφοβιστές, ανθρώπους που εκμεταλλεύονται αδυναμίες, ανθρώπους που βιάζουν σωματικά, ψυχολογικά. Θεωρώ το ίδιο υπεύθυνους, για να τελειώνουμε, αυτούς που τους υπερασπίζονται. Το ίδιο υπεύθυνους!», είπε σε έντονο ύφος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Είχαμε συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, προλόγιζε μία συναυλία για την ενίσχυση του ιδρύματος του Χαμόγελου του Παιδιού. Είναι τραγική ειρωνεία. Ζητώ συγγνώμη δημόσια, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Στεκόταν εκεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, μπροστά μου, είχε 1,500 παιδάκια από κάτω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμένη η Σκορδά με τις δηλώσεις του Γιάννη Μόρτζου για τον Φιλιππίδη

Σχολιάζοντας όσα δήλωσε ο Γιάννης Μόρτζος στο «Πρωινό» την Δευτέρα, είπε «δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας σπουδαίος και βαθιά πολιτισμένος άνθρωπος έχει τέτοια θέση, που ουσιαστικά έρχεται να σου “κλείσει το στόμα”».

«Και εγώ μιλάω για χρόνια με τέτοιους ανθρώπους γιατί αναγκάζομαι λόγω της δουλειάς μου», είπε αναφερόμενος στην υπόθεση του βιασμού υπέστη όταν ήταν στον Στρατό.

Αναφερόμενος στις πιέσεις που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος και για σεξουαλική εκμετάλλευση, κυρίως νέων ανθρώπων είπε «με ρωτούν συχνά “εσύ που γράφεις τόσο ωραία τραγούδια, ωραίους στίχους, γιατί δεν έκανες μεγάλες επιτυχίες στα ραδιόφωνα;” και απαντώ “Γιατί δεν υπέκυψα”».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι «μου έρχονται βιογραφικά και από αγόρια και από κορίτσια, που έχουν και γυμνές φωτογραφίες τους, βιογραφικά για να πάρουν τον ρόλο στο θέατρο».

Τέλος, σημείωσε ότι στα πηγαδάκια των καλλιτεχνών, «συζητούνται υποθέσεις ηθοποιών και σκηνοθετών που θα καταγγελθούν τον επόμενο καιρό. Πρέπει να το επιτρέψουμε να συμβεί».

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας