Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο κόσμος θεωρεί ότι η Αλίκη είναι σκληρή. Δεν ισχύουν οι παντόφλες. Με πλήγώνει»

  29/09/2021 09:01
«Ο κόσμος θεωρεί ότι η Αλίκη είναι σκληρή. Δεν ισχύουν οι παντόφλες. Με πλήγώνει»

«Ο κόσμος θεωρεί ότι η Αλίκη είναι σκληρή. Δεν ισχύουν οι παντόφλες. Με πλήγώνει»

  29/09/2021 09:01

Ο Πασχάλης ήταν ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον Τόνι Σφήνο και πώς παρουσιάζει την εποχή που εκείνος μεσουράνησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Σήμερα πολλά νέα παιδιά γελάνε με τη μόδα παλιότερων δεκαετιών. Είστε αστείοι που γελάτε με τη μόδα της εποχής μας, θα έπρεπε εμείς να γελάμε με τη μόδα τη σημερινή με τα κουρέλια. Αν είναι αυτή για γέλια. Ο Τόνι Σφήνος παρότι είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, εμένα δεν μου αρέσει γιατί μου φαίνεται ότι γελοιοποιεί την εποχή. 

Ο νέος κόσμος μέσα από τον Τόνι Σφήνο γνωρίζει τα τραγούδια εκείνης της εποχής αλλά η πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

Κάποια στιγμή που πήγα να δω το φαινόμενο στο «Γκάζι με σήκωσε πάνω».

Μίλησε όμως και για τη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη.

«Είναι ένας σύντροφος που τον επέλεξα συνειδητά. Αναζήτησα ένα κορίτσι να με φυλάει. Γιατί πίστευα ότι αν θέλω να συνεχίσω στον χώρο αυτό πρέπει να έχω έναν άνθρωπο να με αγαπάει και να ενδιαφέρεται για αυτό που κάνω» είπε. «Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να σου λέει τι είναι στραβό και τι είναι ίσιο. Όποιος δεν έχει κάποιον να τον αγαπάει η καριέρα του δεν πήγε τόσο καλά όσο θα έπρεπε».

Όπως είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, η σύζυγός του δεν είναι τόσο σκληρή όσο την παρουσιάζουν και δεν πέφτει «παντόφλα» στο σπίτι.

«Η Αλίκη για μένα είναι το έτερόν  μου ήμισυ. Εδώ παίρνω την ευκαιρία να πω ότι η Αλίκη δεν είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος. Ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα σκληρό άτομο. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες “παντόφλες”, διάφορες σαχλαμάρες. Δεν ισχύει. Δεν βιώνουμε κάτι στο σπίτι μου. Είναι βλακεία πέρα για πέρα αυτό που λέει ο κόσμος. Με πληγώνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας