Η προσωπική ζωή, η σχέση με τον Λιάγκα και τα παιδιά το ενδεχόμενο 2ου γάμου

 

 

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ANT1 επισκέφτηκε το #The2NightShow μιλώντας ανοιχτά για όλα!    

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο μεσολάβησαν και οι φήμες περί… τηλεοπτικής τους κόντρας.​ 

Για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό»«Ήταν επιλογή μου να επιστρέψει ο Γιώργος στον ANT1. Μέσα από συζητήσεις. ήρθε αρχικά στο κανάλι και το πρότεινα εγώ μετά να είμαστε μαζί στην εκπομπή. Σίγουρα όταν χωρίσαμε και όπως συμβαίνει και με όλα τα ζευγάρια που χωρίζουν φαντάζομαι, υπήρχε μια ένταση, δεν είναι εύκολο. Απλά για εμένα και τον Γιώργο αυτό που είπαμε όταν χωρίσαμε ήταν πως προτεραιότητα θα είναι τα παιδιά μας και αυτός είναι ο γνώμονας για ότι κάνουμε στη ζωή μας, αυτό ισχύει», είπε η Φαίη Σκορδά.

Οι σχέσεις με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη: «Με τα αγόρια καταλαβαίνω ότι θα υπάρχει και μια άλλη σχέση με τον μπαμπά. Και αυτό τώρα το καταλαβαίνω, τα πράγματα θα ειπωθούν διαφορετικά από τη μαμά και με άλλο τρόπο από τον μπαμπά. Έτσι πρέπει να είναι τελικά με τους γονείς γιατί και σε κάποια πράγματα παλιά που μαλώναμε, τώρα του δίνω το δίκιο. Παλιά, πήγαινε ο Γιώργος τον γιο μας στο κολυμβητήριο και το παιδί ερχόταν άρρωστο πίσω και εγώ γινόμουν έξαλλη, αλλά τώρα κατανοώ τι δώρο του έκανε ο μπαμπάς του γιατί πλέον παίζει κανονικά πόλο και είναι και πολύ καλός. Ο Γιώργος του έδωσε μια ευκαιρία που εγώ θα τον είχα σταματήσει», είπε, ενώ για τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκρδά παραδέχτηκε: Όταν τα παιδιά άκουσαν πως θα είμαστε ξανά μαζί στην εκπομπή, ο μεγάλος μας γιος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ… Ο μικρός γύρισε και είπε: “Α, ωραία θα μαλώσετε, θα τσακωθείτε και μετά θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”».​

Για την απόφασή τους να χωρίσουν τηλεοπτικά, κατά την περίοδο του χωρισμού: «Δεν γινόταν να είμαστε μαζί στην ίδια εκπομπή τότε. Όταν είναι ακόμη η αρχή αυτής της κατάστασης του χωρισμού, έχεις μέσα σου το συναίσθημα αυτό, υπήρχε ένταση. Ειδικά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση αρκετή. Δεν μαλώναμε με την έννοια ότι θα σκοτωνόμασταν στον αέρα της εκπομπής, αλλά δεν ήταν καθόλου καλά τα πράγματα τότε, τώρα είναι μια χαρά, γελάμε και όλα καλά στην εκπομπή. Θέλουν χρόνο τα πράγματα αυτά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να ρωτήσει τη Φαίη Σκορδά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου…​

​«Αν θα ξαναπαντρευόμουν; Θεωρητικά, η απάντηση που λέω και στον εαυτό μου , γιατί δεν μπορείς να κατεβάζεις ρολά, ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω ότι έχει τελειώσει ο έρωτας για μένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και στα παιδιά μου σαν μαμά, πρέπει ό, τι και να γίνεται να ονειρευόμαστε. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι. Έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να υπάρχει το ιδανικό. Στο μυαλό μου υπάρχει μια Φαίη που είναι ακόμα κοριτσάκι. Πρακτικά όμως αν δεις την καθημερινότητά μου δεν γίνεται αυτό. Είμαι πολύ δύσπιστη. Για να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο θα πρέπει να περάσει από χίλια κύματα», είπε η Φαίη Σκρδά καλεσμένη στο #The2NightShow.

  
 
Φαίη Σκορδά - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παιχνίδι
 

 

O Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες σχετικές παρατηρήσεις να κάνει. Ο παρουσιαστής σημείωσε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν πίεσε καθόλου την Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να τον κοιτάζει έκπληκτη καθώς εκείνος εξηγούσε τι ακριβώς εννοεί.

Ο διάλογος που είχαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ο εξής:

Γιώργος: Δεν σε ρώτησε, δεν σε πίεσε καθόλου. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Εγώ κάνω πιο επιθετικές συνεντεύξεις.

Φαίη: Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Μίλησα.

Γιώργος: Σιγά. Δεν είπες τίποτα. Ούτε σε πίεσε. Αν δεν σε πιέσει ο παρουσιαστής, πώς να πεις;

Φαίη: Δεν είπα πράγματα;

Γιώργος: Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει.

Φαίη: Θα με είχες ξεσκίσει;

Γιώργος: Ε, βέβαια. Εννοώ δημοσιογραφικά. Τον πιέζεις τον καλεσμένο. Είναι πολύ ευγενής, αλλά θέλει λίγο… Είπες περιμένω κι εγώ να παντρευτώ, να βρω τον έρωτα της ζωής μου, γενικόλογα. Συγκεκριμένα δεν είπες κάτι. Δεν έβγαλες τίτλο.

Φαίη: Παιδί μου πας καλά; Τι ήθελες να πω;

Δεν ξέρουμε τι άποψη έχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το θέμα…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα»
Η απάντηση της θαυμάστριας σε αμαξίδιο που η Μadonna ζήτησε να σηκωθεί κατά τη διάρκεια συναυλίας της
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
Η Καίτη Γκρέυ έπέστρεψε στο σπίτι της μετά από έναν μήνα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
H σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, αγκαλιά με την κόρη του τραγουδιστή: «Και ναι ήρθε αυτή η στιγμή»
Νέος σάλος στη Δανία με το μυστικό ταξίδι του βασιλιά Frederik εκεί όπου ζει η φημολογούμενη ερωμένη του
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της
Η κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια υγείας του