Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Μόνο αγάπη δεν βίωσα από τον Φιλιππίδη. Πήγαινα κάθε βράδυ σπίτι και έκλαιγα»

  27/09/2021 09:28
«Μόνο αγάπη δεν βίωσα από τον Φιλιππίδη. Πήγαινα κάθε βράδυ σπίτι και έκλαιγα»

«Μόνο αγάπη δεν βίωσα από τον Φιλιππίδη. Πήγαινα κάθε βράδυ σπίτι και έκλαιγα»

  27/09/2021 09:28

Καταπέλτης η Ιωάννα Πηλιχού για τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο... Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα....»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Σε άγνωστε λεπτομέρειες της συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, πέρασε η Ιωάννα Πηλιχού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον δημοσιογράφο, Νίκο Κανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για την περίοδο συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο»  

Στη συνέχεια η Ιωάννα Πηλιχού παραδέχτηκε τις επιπτώσεις που είχε στην ψυχολογία της εκείνη την περίοδο: «Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά».

ΔIΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας