Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχω αλλάξει επτά σχολεία, σε κάποια με έχουν διώξει...»

  26/09/2021 10:34
«Έχω αλλάξει επτά σχολεία, σε κάποια με έχουν διώξει...»

«Έχω αλλάξει επτά σχολεία, σε κάποια με έχουν διώξει...»

  26/09/2021 10:34

Ποδαρικό έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου στην εκπομπή «Dot» που παρουσιάζουν τη φετινή χρονιά η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Και όμως άλλαξε επτά σχολεία

«Έχω αλλάξει επτά σχολεία. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Έψαχνα να βρω ένα περιβάλλον που θα μου επιτρέπει να αναπτυχθώ όπως εγώ επιθυμώ.

Σε κάποια με έχουν διώξει, αλλά τις περισσότερες φορές τα άλλαζα μόνη μου.

Ήξερα πολύ καλά ποια είμαι.

Ήξερα μέχρι που μπορώ να προχωρήσω σε ένα περιβάλλον και πότε πρέπει να φύγω να πάω σε κάποιο άλλο.

Οι γονείς μου το κατανοούσαν αυτό, αν και φαντάζομαι θα καθόντουσαν στο κρεβάτι το βράδυ και θα έλεγαν που μας έτυχε αυτό, δεν μου είπαν ποτέ μην το κάνεις.

Ακόμα και αν πω αύριο στους γονείς μου θα φύγω να πάω στη Νέα Ζηλανδία να χορεύω αφρικάνικα, θα μου πουν εντάξει, ψιλοβλακεία ακούγεται αλλά κάν΄το, εμείς είμαστε εδώ.

Δεν ξέρω αν εγώ γινόμουν ποτέ μητέρα θα το έκανα ποτέ αυτό. Η μητέρα μου επωμιζόταν αυτό, είχε το θάρρος, πήγαινε στο σχολείο και έλεγε το παιδί μου θα το πάρω από εδώ και θα το πάω κάπου αλλού. Πάντα μου έλεγε “Δεν σου αρέσει; Δεν πειράζει. Θα βρούμε κάτι που θα σου αρέσει.”

Μεγαλώσαμε με αρχές, η μητέρα μου έλεγε “οι αξίες θέλουν μονολιθική αφοσίωση”, δεν μας είπε ποτέ πάρε ζακέτα, κάτσε διάβασε. Δηλαδή, ότι και να γινόταν στραβό ερχόταν αυτή η συμβουλή».   

Έχει πατήσει τα 30… τι απαντά στην ερώτηση αν θα κάνει παιδί;

«Υπάρχουν άνθρωποι που με ρωτάνε πότε θα κάνω παιδί. […] Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και είναι άβολη η ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί”. Επειδή είσαι 30κάτι πρέπει να είναι και η στιγμή που εσύ θέλεις να ζήσεις αυτό το θαύμα;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας