Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Ρώμας αποκάλυψε τι του είπε η Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις για Φιλιππίδη

  24/09/2021 14:16
Ο Ρώμας αποκάλυψε τι του είπε η Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις για Φιλιππίδη

Ο Ρώμας αποκάλυψε τι του είπε η Κωνσταντινίδου μετά τις δηλώσεις για Φιλιππίδη

  24/09/2021 14:16

Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις περιβόητες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Σμαράγδα Καρύδη είναι γνωστό ότι διέπονται από ηθικές αρχές. Αν συναισθηματικά είναι πιο δεμένες, η μία γιατί την σκηνοθέτησε και ήθελε να το πει… Δεν σημαίνει ότι όσοι πέρασαν δίπλα από τον Πέτρο ή τον Δημήτρη δεν είχαν και καλές στιγμές. Κι εγώ με κάποιον από τους δύο είχα καλή σχέση, με τον Λιγνάδη», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω τη σκοτεινή πλευρά που έχει ο καθένας, έχω κι εγώ τη σκοτεινή μου πλευρά, απλά δεν είναι ποινικά κολάσιμη. Ευτυχώς υπάρχει μια αξιολόγηση στα λάθη μας και στα πάθη μας, οπότε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου από διολίσθηση της γλώσσας ή από λάθος διατύπωση, απ’ ότι καταλαβαίνω, είπε κάτι που δεν στέκεται. Δηλαδή, ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε πάθη, αδυναμίες. Πρέπει να δεις και το σύνολο της συνέντευξης για να καταλάβεις τι ήθελε να πει».

Ο Χάρης Ρώμας κατέληξε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ηθικές αρχές. Μιλήσαμε με την Ελισάβετ και μου είπε ότι έχει γίνει παραποίηση των λεγομένων της. Είναι γεγονός ότι όλοι έχουμε αδυναμίες. Αυτό που παρέλειψε προφανώς να πει είναι ότι οι αδυναμίες αξιολογούνται και κάποιες είναι ολέθριες, καταστροφικές και εγκληματικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας