Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Τα ριάλιτι, το γκέι φιλί στο ΡΙΚ και το γιουχάισμα στον Μέμου Μπεγνή

  24/09/2021 11:42
Τα ριάλιτι, το γκέι φιλί στο ΡΙΚ και το γιουχάισμα στον Μέμου Μπεγνή

Τα ριάλιτι, το γκέι φιλί στο ΡΙΚ και το γιουχάισμα στον Μέμου Μπεγνή

  24/09/2021 11:42

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις παιδικές παραστάσεις που κάνει, για τα ριάλιτι, αλλά και για το γκέι φιλί που έδωσε σε σειρά στο ΡΙΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Είναι δύσκολο το κοινό στις παιδικές παραστάσεις. Φέτος, στην παιδική παράσταση, με γιουχάρανε. Δεν ήξερα ούτε αβγό να βράζω, μετά έμαθα να μαγειρεύω πάρα πολύ καλά. Έχασα δέκα κιλά πριν μερικούς μήνες γιατί είχα παχύνει. Είμαι κάθετα κατά των ριάλιτι. Δεν πάνε πολύ καλά και πολύ χαίρομαι. Με έχουν καλέσει σε όλα τα ριάλιτι εκτός από το Survivor. Παντού!», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής. 

Ο Μέμος Μπεγνής συνέχισε: «Στο σίριαλ έδωσα το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο. Ήταν ωραίο γιατί σαν κοινωνία πρέπει να ανοίξουμε τα μυαλά μας. Για το γκέι φιλί δεν έλαβα ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Γιατί να είναι δύσκολο το φιλί; Και πολύ ευχάριστο ήταν. Το να είναι κάποιος γκέι δεν το επιλέγει, το έχει αποφασίσει η φύση για αυτόν».

«Είμαι ορκισμένος εργένης, δεν είμαι για οικογένειες και παιδιά. Τα αγαπώ, αλλά σπίτι τους το βράδυ», πρόσθεσε επίσης ο Μέμος Μπεγνής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας