Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Φιλιππίδης δεν θα κάνει μήνυση σε Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου

  24/09/2021 11:32
Ο Φιλιππίδης δεν θα κάνει μήνυση σε Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου

Ο Φιλιππίδης δεν θα κάνει μήνυση σε Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου

  24/09/2021 11:32

Ο Θέμης Σοφός δεν είναι πλέον συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού Δύο μήνες είναι προφυλακισμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης και, όπως έγινε σήμερα, γνωστό μέσα από το «Πρωινό» ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Θέμης Σοφός δεν είναι πλέον συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και για δύο απόπειρες. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ο Θέμης Σοφός ενημέρωσε ότι δεν εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη, χωρίς να να πει κάτι περισσότερο για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι υπήρχε διάσταση απόψεων.

Δύο μήνες είναι προφυλακισμένος ο Πέτρος Φιλιππίδης και, όπως έγινε σήμερα, γνωστό μέσα από το «Πρωινό» ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του.

Ο ποινικολόγος δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης που λέγεται ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου λέω αυτή τη στιγμή δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ψευδείς ειδήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος έχει επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή και η η ψυχολογική κατάστασή του δεν είναι καλή.

«Δε θα στενοχωρηθούμε κιόλας για τον κ. Φιλιππίδη. Για να είναι εκεί, υπάρχει λόγος. Η ψυχολογική του κατάσταση δε με αφορά» είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού, λεγόμενα στα οποία αντέδρασε ο κ. Δημητρακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας