Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είχα ένα «εγώ» το οποίο προσπαθώ με τον χρόνο να το αποβάλλω»

  24/09/2021 10:59
«Είχα ένα «εγώ» το οποίο προσπαθώ με τον χρόνο να το αποβάλλω»

«Είχα ένα «εγώ» το οποίο προσπαθώ με τον χρόνο να το αποβάλλω»

  24/09/2021 10:59

«Το μεγάλο ζητούμενο στη ζωή είναι να μπορείς να συγχωρείς τον εαυτό σου» παραδέχεται η Γλυκερία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Γλυκερία μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ζωή της και τον Μίκη Θεοδωράκη. 

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην παράσταση «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη που θα ανέβει για δύο τελευταίες φορές. «Είμαι πολύ συγκινημένη που θα τραγουδήσω τα τραγούδια του και ελπίζω στην ανταπόκριση του κόσμου» ανέφερε η ίδια και συμπλήρωσε: «Έχω ένα δημιουργικό άγχος επειδή θα συμμετάσχω για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση. Εγώ εκεί θα τραγουδάω, θα κάνω αυτό που ξέρω. Το θέατρο -πέρα από το όποιο ταλέντο- πρέπει να έχει και μια σπουδή. Εγώ δεν έχω σπουδές στο θέατρο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα. Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση». 

«Ο σύζυγός μου είναι συνεργάτης μου. Ο ένας βοήθησε τον άλλο. Εγώ από εκείνο γνώρισα πράγματα για την μουσική και εκείνος από έμενα πήρε το έρεισμα να ασχοληθεί με τη λαϊκή μουσική» είπε η Γλυκερία για τον άνδρα της.«Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο πιο όμορφος ρόλος. Δεν με απασχολεί το θέμα της ηλικίας. Κοιτάζω μέσα από τη ζωή, την κάθε εποχή, σε κάθε στιγμή να είναι όλα οφέλιμα για την ψυχή του ανθρώπου. Όλα τα άλλα είναι επιφανειακά. Περνώντας η ηλικία υπάρχει φθορά, αν μπορείς να αποδεχθείς αυτό μπορείς να τα πετύχεις όλα. Ο χρόνος δίνει στην εμφάνιση την ομορφιά της εμπειρίας. Σημασία έχει να μαθαίνεις και να μπορείς να συγχαρείς τους άλλους και τελικά τον εαυτό σου» τόνισε η ερμηνεύτρια.

«Το μεγάλο ζητούμενο στη ζωή είναι να μπορείς να συγχωρείς τον εαυτό σου» «Σήμερα βεβαίως και μπορώ να το κάνω. Παλιά δεν μπορούσα. Είχα έναν εγωισμό διαφορετικό. Είχα ένα «εγώ» το οποίο προσπαθώ με τον χρόνο να το αποβάλλω και έχω καταφέρει πάρα πολλά πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας