Το φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο της Τζούλια Νόβα στην Πάρνηθα

 

Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος μετρούν περίπου έναν χρόνο κοινής πορείας, ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται ο ερχομός της κόρης τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας που ασχολείται με τα extreme sports βίωσαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή έχοντας στο πλευρό τους πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον.

 
 
Ο Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Μπάφι της Πάρνηθας. Η πρόταση γάμου του Μιχάλη Βιτζηλαίου προς τη Τζούλια Νόβα έγινε στο τέλος του φετινού καλοκαιριού  αμέσως μετά την αποκάλυψη για το μωράκι που περιμένουν.

Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί, η Τζούλια Νόβα -η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της- αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής έχει πάρει 10 κιλά.

Η ίδια, μπορεί να μην θέλει να αποκαλύψει ακόμα το φύλο του μωρού, όμως είπε on camera πως αν είναι κοριτσάκι έχουν αποφασίσει να το ονομάσουν Δάειρα.

«Έχω πάρει ήδη 10 κιλά, απλώς δε φαίνεται. Αν είναι κορίτσι θα το ονομάσουμε Δάειρα. Είναι μια μούσα από την αρχαία μυθολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

 

«Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζούλια Νόβα

Το μοντέλο επέλεξε λευκό φόρεμα σε γραμμή νυφικού, αφήνοντας κάτω τα μαλλιά της. Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος επέλεξε ένα κοστούμι σε black classic γραμμή.   

 

 

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου