Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Αυτούς που με πρόδωσαν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια, αυτοί μπορούν;»

  22/09/2021 08:57
«Αυτούς που με πρόδωσαν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια, αυτοί μπορούν;»

«Αυτούς που με πρόδωσαν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια, αυτοί μπορούν;»

  22/09/2021 08:57

Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ζωή της..., αλλά και για τον τρόπο, με τον οποίο της φέρθηκαν - Ο Κρατερός και το Star

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο τηλεοπτικό γυαλί δίπλα στην Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε συγκινημένη για την πορεία της, την στάση της απέναντι στους ανθρώπους και αποκάλυψε το προσόν, που θέλει να διαθέτουν τα άτομα, που είναι γύρω της.

«Εγώ θεωρώ ένα υπέροχο προσόν τον σεβασμό. Έτσι με έχουν μάθει οι γονείς μου και αυτό θέλω να κάνω, να είμαι εντάξει, αν δεν είμαι εντάξει, έχω πρόβλημα. Ζορίζομαι ιδιαίτερα, αυτό όμως μου δίνει μία τεράστια δύναμη, γιατί όταν είσαι εντάξει και είσαι καθαρός και έχεις πει την αλήθεια, τότε αν προσπαθήσουν να σου κάνουν κάτι, οι άλλοι είναι λάθος, δεν είσαι εσύ», εξήγησε κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Απέκτησα την δύναμη να πω πράγματα που παλιότερα δεν θα έλεγα. Να κάνω πράγματα που παλιότερα, ούτε που είχα διανοηθεί να κάνω. Βρίσκεις την δύναμη να προχωρήσεις μπροστά με άλλο θάρρος. Κι εγώ αυτό το θάρρος το έχω κερδίσει μόνη μου. Κατάλαβες;».  

Έπειτα, με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην απόφασή της να λέει κάποια πράγματα από εδώ και στο εξής «έξω από τα δόντια». «Δεν ήθελα να είμαι συγκινημένη αυτή την στιγμή. Για πάρα πολλά έχω στεναχωρηθεί, είμαι στεναχωρημένη γενικά και παράλληλα δεν είμαι. Όταν ξεπεράσεις μία κατάσταση, που δεν είναι καθόλου ωραία, πρέπει πια να μιλάς καθαρά. Εγώ αυτό που κρατώ και αυτό κανείς δεν μπορεί να μου το πάρει, είναι ότι όλους αυτούς που μπορεί στο παρελθόν να έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό ή να με κοροϊδέψουν ή να με προδώσουν, εγώ μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. Αυτοί μπορούν; Δεν μπορούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας