Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip, 18 ημέρες μετά το δυστύχημα

  20/09/2021 15:57
Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip, 18 ημέρες μετά το δυστύχημα

Βρέθηκε ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip, 18 ημέρες μετά το δυστύχημα

  20/09/2021 15:57

Οι ειδικοί, που έκαναν φύλο και φτερό το αυτοκίνητο, εξετάζοντας κάθε λαμαρίνα ξεχωριστά, κατάφεραν να τα εντοπίσουν μέσα στην άμορφη μάζα των σιδερικών, απόρροια της σφοδρής σύγκρουσης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

O χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ, που υπήρξε φημολογία ότι εκλάπησαν είτε από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος, είτε κάποια άλλα στιγμή μετά το θάνατό του, δεν εξαφανίστηκαν. Τόσο ο σταυρός, όσο και το κινητό του Mad Clip βρίσκονταν μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες της Porsche, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει αντιληφθεί την παρουσία τους.

Οι ειδικοί, που έκαναν φύλο και φτερό το αυτοκίνητο, εξετάζοντας κάθε λαμαρίνα ξεχωριστά, κατάφεραν να τα εντοπίσουν μέσα στην άμορφη μάζα των σιδερικών, απόρροια της σφοδρής σύγκρουσης του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα, οι συγγενείς του τράπερ είχαν προβεί σε καταγγελίες για κλοπή σταυρού και κινητού. Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή εξέταζαν δύο βασικές εκδοχές. Να βρίσκονται τα δύο αντικείμενα μέσα στην άμορφη μάζα του αυτοκινήτου του 34χρονου - όπως και έγινε- είτε κάποιος ή κάποιοι από εκείνους που έφτασαν πρώτοι στο σημείο πριν την Αστυνομία, να τα αφαίρεσαν.

«Από τη σορό έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ» είχε πει ο παππούς του τράπερ, με τον πατέρα του να δηλώνει πως κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας