Σοκάρει η νέα μαρτυρία της Μπέττυ Νικολέση για σεξουαλική παρενόχληση

 

 

Η ηθοποιός Μπέττυ Νικολέση προχώρησε σε μία σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από πασίγνωστο ηθοποιό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στον αέρα της εκπομπής «Love it» βγήκε σήμερα η Μπέττυ Νικολέση. Η ηθοποιός κατήγγειλε δημόσια τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο πρωταγωνιστή όταν έπαιζαν μαζί σε σίριαλ.  

«Όσο δυσάρεστο κι αν είναι, δεν πρέπει να σταματήσουμε να μιλάει γι’ αυτό. Με στρίμωχνε στα καμαρίνια και δεν με άφηνε να φύγω. Μου έκανε πάρα πολύ δύσκολη τη δουλειά. Η δουλειά μας δεν είναι να αντικρούουμε τον κάθε πικραμένο που δεν έχει τι άλλο να κάνει από το να μας την πέφτει. Ζούμε από αυτό το επάγγελμα και δεν μπορούμε να τιμωρούμαστε κάθε φορά που δεν καθόμαστε σε κάποιον», είπε αρχικά η Μπέττυ Νικολέση.

Η Μπέττυ Νικολέση συμπλήρωσε: «Όταν μου συνέβη αυτό, πήγα στον σκηνοθέτη κα το είπα, πήγα στον παραγωγό του τότε σίριαλ και το είπα και τι έγινε; Να σας πω τι έγινε; Δεν θα αναφέρω το όνομα γιατί δεν θέλω να μπλέξω με μηνύσεις από την άλλη πλευρά. Ο συγκεκριμένος παρενοχλούσε όλες τις γυναίκες που ήταν τότε σε εκείνο το σίριαλ. Κάποια στιγμή με κάποια από τις κοπέλες σύναψε και με μια σχέση».

«Και η τότε σύντροφός του το έμαθε κάποια στιγμή, ότι είχε συνάψει σχέση, και επειδή ήμουν γνωστή της, από άλλο χώρο αυτή, απαίτησε από τον τότε πρωταγωνιστή να απολυθεί και η κοπέλα με την οποία σύναψε σχέση, αλλά και εγώ που υποτίθεται γνώριζα και δεν μιλούσα. Που να της έλεγα ότι μου την είχε πέσει και εμένα. Βεβαίως και την έχασα τη δουλειά μου», πρόσθεσε επίσης η Μπέττυ Νικολέση.

«Ασφαλώς και γνωρίζω αυτά που λέει η Μπέττυ. Είναι απολύτως αληθή τα όσα λέει. Δεν έχει συμβεί μόνο στη Μπέττυ αυτό», επιβεβαίωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Υπενθυμιζουμε οτι μετά τη Ζέτα Δούκα, η Μπέττυ Νικολέση έκανε σοκαριστικές δηλώσεις για την συνεργασια της με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, στην παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ». 

«Στο έργο αυτό ήμασταν 30 ηθοποιοί. Εγώ ήμουν πολύ νέα τότε, 27-28 χρόνια πίσω. Στον ίδιο θίασο υπήρχαν κι άλλοι τότε νέοι συνάδελφοι που σήμερα είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί. Στη διάρκεια των προβών και μέχρι να ξεκινήσουν οι παραστάσεις, εκτός από την τιμή που αισθανόμασταν, ήμασταν όλοι μας ερωτευμένοι και γοητευμένοι από τον κύριο Κιμούλη. Όλα αυτά άλλαξαν με την πρώτη παράσταση. Υπήρξε μια πλήρης ανατροπή. Τίποτα από αυτά που κάναμε στις πρόβες, δεν γινόταν στην παράσταση» ανέφερε, αρχικά, η ίδια. 

«Αυτοσχεδίαζε. Καλό είναι να αυτοσχεδιάζεις, αλλά όχι σε βαθμό που ο άλλος να μην ξέρει τι να του απαντήσει. Όχι σε βαθμό του να σε πηγαίνει από την αρχή στο τέλος ξαφνικά και να χάνεις τα λόγια σου. Όχι σε βαθμό να σου χτυπάει το χέρι έτσι και να σου δίνει το ρυθμό μπροστά στον κόσμο, θεωρώντας σε άρυθμο. Να κάνει εκφράσεις μπροστά στον κόσμο γιατί εσύ τα έχανες και δεν ήξερες τι να απαντήσεις και να δείχνει στον κόσμο ότι είσαι ηλίθι@ς. Αυτό λέγεται έλλειψη σκηνικού ήθους. Πολλοί συνάδελφοι κλαίγαμε στα καμαρίνια και λέγαμε πώς θα βγάλουμε αυτή την παράσταση. Και ήταν και άντρες και μου κάνει εντύπωση ότι έχουν βγει μόνο γυναίκες», υπογραμμίζοντας πως ουσιαστικά μείωνε τους συνεργάτες του σε κάθε ευκαιρία.

Στη συνέχεια, η Μπέττυ Νικολέση ξεκαθάρισε πως δεν είχε συμβεί στην εν λόγω παράσταση κανένα περιστατικό σωματικής βίας αλλά όταν του έλεγαν τα παραπονά τους και του ζητούσαν το «γιατί λειτουργούσε έτσι», ο ίδιος αντιδρούσε με το να τους κόβει την επικοινωνία. «Είχα πάει στο καμαρίνι του και του είχα πει ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι. Παθαίνω πανικό. Την επόμενη ημέρα μου έκοψε την καλημέρα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»