«Είχα άλλες δύο αποβολές - Η ανακοίνωση στην οικογένεια μου ήταν επεισοδιακή…»

 

 

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο λόγο που δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η είδηση της εγκυμοσύνης της, μίλησε ανοιχτά για τις δύο αποβολές που είχε μέχρι τον ερχομό του γιου της. αποκάλυψε το δεύτερο όνομα του παιδιού της και μίλησε για την κλοπή της σορού του πατέρα της Τάσσου Παπαδόπουλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Αναστασία Παπαδοπούλου, κόρη του Τάσου και της Φωτεινής Παπαδοπούλου και Σύμβουλος της Ad Hoc Υπουργικής Επιτροπής για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μίλησε για όλα όσα την αφορούν για πρώτη φορά στην Χριστιάνα Αριστοτέλους. 

Τον περασμένο Οκτώβριο έφερε στον κόσμο το γιό της.

Οι δύο αποβολές

«Είμαι Προληπτική και ήθελα να ήμουν προσεκτική στην εγκυμοσύνη… Τα περισσότερα σχόλια και οι ευχές ευτυχώς ήταν ευχάριστα… Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μου στην οικογένεια ήταν επεισοδιακή… Είχα άλλες δύο αποβολές μέχρι τον ερχομό του γιού μου… Με αγχώνουν οι ερωτήσεις που θα μου κάνει ο γιος μου στο μέλλον… Δεν θεωρώ ότι είμαι σούπερ μαμά… Αυτή την περίοδο δεν έχω σύντροφο και είναι δύσκολη περίοδος… Χωρίς την στήριξη της μητέρας μου δε θα μπορούσα να ανταπεξέλθω…  Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου ήταν η πιο δύσκολη μου στιγμή…»

Το δεύτερο όνομα του παιδιού της

«Τάσος – Παναγιώτης. Το Παναγιώτης είναι το όνομα του θείου μου, τον αδερφό του πατέρα μου, ο οποίος ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Ήθελα να έχει δυο ονόματα. Το “Τάσος Παπαδόπουλος” κρύβει μια ιστορία για πολλούς και δεν ήθελα να εγκλωβιστεί σε κάτι που δεν θα τον εκφράζει. Να μην έχει την ευθύνη.. Ήθελα να γνωρίσει και άλλον έναν σπουδαίο άνθρωπο, όπως ο Πάνος, ο οποίος δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Υπάρχουν πολλά είδη δημόσιων ανθρώπων. Ήθελα να αντιληφθεί ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι έχουν πολλά και διαφορετικά χαρακτηριστικά και να επιλέξει όποιον δρόμο θέλει.»

Η κλοπή της σορού του πατέρα της

«Ήταν σοκαριστικό. Έχω μάθει στον εαυτό μου να λέω ότι είναι η δική μου πραγματικότητα και μαθαίνω να την αντιμετωπίζω. Με κάλεσαν τη νύχτα στο νεκροταφείο για να δω αν τα παπούτσια που βρέθηκαν είναι αυτά που είχα βάλει στον πατέρα μου όταν είχε θαφτεί. Ήταν προβλητικό, ένας βιασμός της αξιοπρέπειας. Δεν μιλούσαμε για τον πατέρα μου αλλά για μια σωρό. Ποτέ δεν θα πληρώναμε λύτρα, γιατί πρώτα ο πατέρας μου θα μας έλεγε ότι είναι κόκκαλα και όχι εγώ ο ίδιος. Δεν θα μας επέτρεπε να θέσουμε σε κίνδυνο τα παιδιά μας. Αν δίναμε το μήνυμα ότι θα δίναμε λύτρα, τί θα κάναμε αν απαγάγαν ένα από τα παιδιά;»

Μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα τα σενάρια που ακούστηκαν για την εγκυμοσύνη της.

Δείτε την συνέντευξη:

 

Η βάφτιση του Τάσσου- Παναγιώτη

Το ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία από την τελετή της βάπτισης. «Το όνομα αυτού Τάσσος- Παναγιώτης. Περιτριγυρισμένος από αγάπη σήμερα και ελπίζω για την υπόλοιπη του ζωή» 

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Άγιος Νικόλαος στην Κάτω Δευτερά σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ ακολούθησε γεύμα στο σπίτι της Φωτεινής Παπαδόπουλου σε στενό οικογενειακό κύκλο, συγγενείς και στενοί φίλοι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»