Μηνύματα συμπαράστασης και θαυμασμού - Οι διάσημοι στο πλευρό της Ιωάννας

 

 

Κύμα συμπαράστασης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου – Θαυμασμός σε Instagram και Τwitter

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας 15/9, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για την εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της, από την 36χρονη κατηγορούμενη Ε.Κ., τον Μάιο του 2020. 

Η άτυχη γυναίκα έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, την μητέρα της αλλά και την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της και τη βοηθάει έμπρακτα όλο αυτό το διάστημα. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φορούσε ειδική μάσκα, καπέλο και έκρυβε το στέρνο και τα χέρια της.

Η εικόνα της ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι συγκλόνισε το Πανελλήνιο… 

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Σήμερα, αναμφισβήτητα το πρόσωπο της ημέρας είναι η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η γυναίκα που έδωσε σε όλους μας ένα τεράστιο μάθημα δύναμης, γενναιότητας και αξιοπρέπειας, μία μαχήτρια της ζωής. Εσύ λοιπόν Ιωάννα μου είσαι η νικήτρια σήμερα, εκείνη (η κατηγορούμενη), αυτή που σου προκάλεσε όλο αυτό το κακό, είναι αυτή που κρύβεται. Είναι η δειλή. Στα μάτια μας, εκείνη η άλλη είναι σήμερα η ηττημένη. Στη σκιά σου ήταν πάντα, παραφύλαγε, παρακολουθούσε τη ζωή σου από μακριά. Σε φθονούσε μουλωχτά. Στη σκιά σου έμεινε και σήμερα.

Πολύ λίγη και πολύ μικρή μπροστά σου. Αυτό ένιωσα εγώ ως γυναίκα, παρακολουθώντας όσα έγιναν σήμερα στο δικαστήριο» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Βλέποντας τη συγκλονιστική της εικόνα, γυναίκες, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους μέσα από την πλατφόρμα του Instagram, συγκινώντας με τα λόγια τους.

H Αννίτα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την Ιωάννα, όταν την περσινή σεζόν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη…

«Είχα κάνει δυο κρούσεις στην Ιωάννα σχετικά με κάποιες νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψή μου με κάποια προσθετικά προϊόντα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω instagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αννίτα Ναθαναήλ καθηλώνει: Η γνωριμία με την Ιωάννα και ο Γολγοθάς της

 

Λίγες ώρες μετά την πρώτη δίκη για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, η Αννίτα Ναθαναήλ προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο instagram.

«Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!» έγραψε. 

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Μίνα Αρναούτη θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στην άτυχη κοπέλα με ένα μακροσκελές post στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, μέσα από το facebook σχολίασε πόσο «την νιώθει», ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

«Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι..

Στην αρχή όταν όλοι γύρω σου λένε ότι είσαι τυχερή που ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Βλέπεις τι έχεις πάθει , θυμώνεις, κλαις και διαμαρτύρεσαι .. Όταν όμως σταδιακά κι αργά συνειδητοποιήσεις από πόσες λοιμώξεις, μικρόβια, λειτουργικά προβλήματα και απώλειες γλίτωσες τότε μόνο αισθάνεσαι τυχερή.. αλλά όχι ευχαριστημένη.

Ευχαριστημένη είσαι μόνο αν γύριζε ο χρόνος πίσω. Δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα κ καμία χρηματική αμοιβή που να αντισταθμίζεται με τον πόνο, τους φόβους, τον τρόμο , την αγωνία και τη νέα πραγματικότητα που βλέπεις να έρχεται..

Θυμάμαι ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν οι γιατροί «Έφαγες τον γάιδαρο.. στην ουρά έμεινες» ! Ένιωθα ότι αυτό ήταν… σε ένα μήνα θα βγω. Δεν ήξερα, δεν καταλάβαινα το πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Η ουρά ήταν 4 χρόνια και ακόμα δεν έχει τελειώσει.. φανταστείτε ότι είχα φάει το γάιδαρο σε 1,5 μήνα .

Ο γάιδαρος είναι να κερδίσεις τη ζωή σου πίσω! Αλλά και πάλι με τόσα χειρουργεία που ακολουθούν βρίσκεσαι σε κίνδυνο κάθε φορά και μπορεί να χρειαστεί να ξαναφάς το γάιδαρο!

Ο δικηγόρος της Ιωάννας είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη . Ο άνθρωπος αυτός εμφάνισε έναν νέο μάρτυρα τον Δεκέμβριο όπου το δικαστήριο έκρινε όψιμο! Νιώθω περίπου το ίδιο για μερικούς ανθρώπους με αυτό που νιώθει η Ιωάννα για την Έφη. Εύχομαι αύριο να καταφέρει να παραμείνει ψύχραιμη και γενναία απέναντι στην αδικία!» 

Η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Νικόλτσιου, η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ελένη Τσολάκη, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους και δήλωσαν πως επιθυμούν να βοηθήσουν και εκείνες όσο μπορούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σίσσυ Χρηστίδου 

  • Μαρία Ηλιάκη  
     
  • Κατερίνα Καινούργιου 
     
  • Ζέτα Δούκα 
      
     
  • Μαρία Νικόλτσιου 
     
  • Μαίρη Συνατσάκη 
     
  • Μαρία Μπεκατώρου 
     
  • Ελένη Τσολάκη 
     
  •  Σταματίνα Τσιμτσιλή   
       

Θαυμασμός στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και στο twitter

 

  

  

  

  

  

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»