Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «συνελήφθη» από τις κάμερες και έφυγε τρέχοντας...

 

Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου -  Φίλιππος Σοφιανός, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαυρίκιος Μαυρικίου και Γιώργος Καραμίχος αντέδρασαν με τις δηλώσεις της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας τα όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη εξέφρασε την έντονη διαφωνία της αναφέροντας πως δε μπορούμε να εξισώνουμε τέτοια ποινικά αδικήματα με τις μεσημεριανές εκπομπές.

Για πρώτη φορά μετά τις πολυσυζητημένες της δηλώσεις, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συνελήφθη από την κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Στη «Super Κατερίνα», ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός απέφυγε με ταχύτητα να επανατοποθετηθεί σχετικά με τον συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη και όσα είπε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δήλωσε λιτά στον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα πως «Καλά, γεια σας παιδιά μου… Να είστε καλά».

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός πέρασε γρήγορα από την κάμερα για να βρεθεί στο γύρισμα για την κωμική σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στην οποία θα πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Δε ξέρω τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πραγματικά. Επειδή έβλεπα την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο που τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Δεν έχει να κάνει αυτό με τα παιδιά αλλά με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όταν έχεις να κάνεις με έναν καλεσμένο με του οποίου τη θέση διαφωνείς κάθετα, διαχωρίζεις τη θέση σου όπως έκανε η Σίσσυ και η ομάδα αλλά δε μπορείς να τον διώξεις. 

Αυτό που θέλω να πω αν μου επιτρέπεται. Για μένα υπάρχει το ταλέντο αλλά όσο ταλαντούχος και να είναι ένας άνθρωπος όταν υπάρχουν σεξουαλικά αδικήματα, παιδεραστίες και κατηγορούνται για τέτοιου είδους αδικήματα, ξεχνάω το ταλέντο, δε με αφορούν καθόλου, delete, ξεχνάω και ποιος είναι και το πόσο καλός είναι, αν έγινε κάτι τέτοιο, delete.

Αυτό γιατί πάντα βάζω τον εαυτό μου στη θέση της κοπέλας που έχει βιώσει κάτι τέτοιο ή στη θέση της μητέρας που το παιδί της έχει βιώσει κάτι τέτοιο…. Η Σίσσυ διαχώρισε τη θέση της αλλά δε μπορούσε να την πετάξει έξω. Σεβαστή η συγκεκριμένη άποψη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν είναι, όσο και να την εκτιμώ σαν ηθοποιό δε μπορείς να λες κάτι τέτοιο. Ούτε μπορεί να εξισώνει τις εκπομπές. Θα τα πω τώρα και θα ξεσπάσω. Να βγαίνει και να λέει για κάποιες μεσημεριανές εκπομπές, και για ρεπόρτερ, που αυτός ο ρεπόρτερ πια είναι και σε δελτίο ειδήσεων, ότι έψαχνε σε σκουπίδια, ναι έψαχνε ήταν λάθος. 

Δε μπορείς να εξισώνεις τέτοιες συμπεριφορές με έναν ρεπόρτερ που έκανε αυτό που του είπε η αρχισυντάκτριά του γιατί έτσι ήταν τότε οι εκπομπές. Παιδιά λίγο με τις ποιότητες και τα δεύτερα, έλα τώρα… Εμένα με έχουν πάρει τηλέφωνο… μη θυμηθούμε τώρα εκπομπές… και πάλι σεβάστηκα. Ήταν τεράστιο ατόπημα αυτό από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δε τη γνωρίζω προσωπικά.., Είναι γυναίκαι και πολλές από αυτές τις γυναίκες που έχουν προβεί σε καταγγελίες αύριο μεθαύριο θα τις δει έξω. Τέλος τα ταλέντα παιδιά.

Ο κύριος Φιλιππίδης δεν έχει προφυλακιστεί; Ο κύριος Λιγνάδης δεν είναι στη φυλακή; Τι να λέμε τώρα; Πόσο ταλαντούχος ήταν; Όχι. Για μένα το ταλέντο δε χωράει σε κάτι τέτοιο. Προτιμώ έναν λιγότερο ταλαντούχο αλλά ηθικό. Ο  ηθοποιός ποιεί ήθος και σταματήστε να κάνετε συγκρίσεις με κάποιες εκπομπές και το τι είναι κίτρινο. Είδαμε και τα πολύ ποιοτικά στα θέατρα και τις τηλεοράσεις που έχουν καταλήξει τόσο» είπε με αρκετά έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησαν για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τις δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Φίλιππος Σοφιανός και η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Η κυρία Κωνσταντινίδου δεν είναι αρμόδια να πει τι θα γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει τι θα γίνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη και κανείς άλλος. Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει την άποψή του για κάποιον που διώκεται ποινικά», είπε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Η Κατερίνα Τσάβαλου, από την πλευρά της, είπε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Νομίζω ότι ήταν μια άτυχη στιγμή της. Ο καθένας έχει την ευθύνη των δηλώσεών του και των πράξεών του».

Καταπέλτης για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μοιάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε όσα είπε έπειτα από τις πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη που συζητήθηκαν πολύ.

Μάλιστα, ο μουσικός και παραγωγός παραδέχθηκε πως η γνωστή πρωταγωνίστρια αποδομήθηκε με αυτή την κίνηση της.

«Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ! Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την παραγωγή είχε κάποιους ανθρώπους, που τους έχω ακόμα, σαν είδωλα. Ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε αυτή τη λίστα μου» εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην κάμερα. «Όταν τόσο σπουδαίοι άνθρωποι παίρνουν τέτοια θέση… Ένιωσα σαν να αποδομήθηκε μπροστά μας».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια