Στο τμήμα τροχαίας ο πατέρας του Mad Clip, μία εβδομάδα μετά, για τα απολεσθέντα

 

134 χλμ/ώρα η ταχύτητα του Mad Clip - Αναπαράσταση και ανάλυση από πραγματογνώμονα στο δυστύχημα - Έκλεψαν τον σταυρό αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό από τη σορό του; - Βανδάλισαν δεκάδες μνήματα στην κηδεία του τράπερ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όλα τα νεότερα γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip παρουσίασε η εκπομπή Το Πρωινό στον ANT1.

Το πρωί της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου ο πατέρας του 34χρονου τράπερ βρέθηκε στο Νοτιοανατολικό Τμήμα Τροχαίας το οποίο βρίσκεται στην Γλυφάδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο ίδιος βρέθηκε εκεί προκειμένου να μάθει νέες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή του γιου του, αλλά και να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τα απολεσθέντα, το κινητό τηλέφωνο και τον σταυρό που φορούσε ο Mad Clip, όπως κατήγγειλε ο παππούς του στη χθεσινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 «Ευχαριστώ τη νεολαία όλης της Ελλάδος. Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή στον επικήδειο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή ο εγγονός μου και δεν θα μπορεί πια να ψυχαγωγεί τον κόσμο.

Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που τον σκότωσε και με έκανε βόλτα. Μου είπε “παππού σ’ αγαπάω” και του είπα “κι εγώ σε λατρεύω”.

Είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή. Ο εγγονός μου την αγάπαγε, αλλά αυτή τον πρόδωσε. Στο γάμο που ήταν ούτε που μίλησαν καθόλου.

Ήμουν στο χωριό, με παίρνει η νύφη μου κι έκλαιγε. Της λέω “έπαθε τίποτα το παιδί;”, αλλά δεν μου έλεγε. Άνοιξα την τηλεόραση και είδα το τραγούδι του εγγονού μου με τη Φουρέιρα. Λέω “γυναίκα, πάει το παιδί, σκοτώθηκε”.

Πώς σκοτώθηκε το παιδί; Νερά δεν υπήρχαν στο δρόμο. Ο εγγονός μου δεν ήταν κανένα… οδηγάκι. Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του που έκανε 10.000 ευρώ, που κάποιος τον πήρε, όπως και το κινητό τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ», είπε ο παππούς του Mad Clip.

 

 

134 χλμ/ώρα η ταχύτητα του Mad Clip . Αναπαράσταση και ανάλυση από πραγματογνώμονα στο δυστύχημα

Φως στα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο και στοίχισαν τη ζωή του Mad Clip την περασμένη εβδομάδα στη Βουλιαγμένη, προσπαθούν να ρίξουν οι εμπειρογνώμονες.

Τα θολά σημεία προσπάθησε να φωτίσει ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, μέσα σε μια Porsche ίδιας χρονολογίας και κυβισμού με εκείνη που οδηγούσε ο Mad Clip, σε ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega «Live News».

Αυτό που μένει να φανεί είναι πώς και γιατί έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο 34χρονος trapper.

«Το όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του» σημείωσε ο κ.Μαδιάς. 

Ο 34χρονος trapper έστριψε απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει  αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα, σημείωσε ο κ.Μαδιάς. «Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου» ανέφερε. 

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα, «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου».

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό.

 

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η εικόνα του κατεστραμμένου τάφου μιας 20χρονης κοπέλας στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου όταν υπέστη σοβαρές ζημιές την ημέρα της κηδείας του Μad Clip.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφίες οι υπεύθυνοι του κοιμητηρίου, τα άτομα αυτά δεν δίστασαν να προκαλέσουν καταστροφές προκειμένου να βγάλουν φωτογραφία το φέρετρο του αδικοχαμένου τραγουδιστή. 

  

 Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastories έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια