Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση στο #TopChefGR, συμπληρώθηκε!

  09/09/2021 08:09
Η τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση στο #TopChefGR, συμπληρώθηκε!

Η τριάδα των υποψήφιων προς αποχώρηση στο #TopChefGR, συμπληρώθηκε!

  09/09/2021 08:09

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε και από τους 5 διαγωνιζόμενους η Βάγια Σταυράκη είχε την χειρότερη επίδοση - H πρώτη αποχώρηση στο #TopChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση προέκυψε στο Top Chef, στο επεισόδιο της Τετάρτης, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η τρίτη ομαδική δοκιμασία.

Η δοκιμασία της Τρίτης ειχε αναδείξει δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση τη Μαρίνα, ενώ πρώτος είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Χρήστος.

Στον πάγκο των παικτών του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκαν αγαπημένοι μεζέδες που συναντάμε σε μία ταβέρνα και οι σεφ έπρεπε να εμπνευστούν από τα πιάτα αυτά και να τα αναδείξουν ως γαστρονομικές προτάσεις με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Στη συγκεκριμένη δοκιμασία η κόκκινη ομάδα είχε τα καλύτερα πιάτα, ενώ τα χειρότερα, σύμφωνα με τους κριτές Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη, ήταν της μπλε ομάδας της οποίας ηγείται ο Νικόλας Χωματάς.

Ακολούθησε η ατομική δοκιμασία για να αποφασιστεί ποιος παίκτης της μπλε ομάδας θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Οι 5 διαγωνιζόμενοι, σε μία δύσκολη γευσιγνωσία κλήθηκαν να ανακαλύψουν τα υλικά ενός πιάτου και στη συνέχεια να το φτιάξουν από την αρχή.

Η παίκτρια που είχε την χειρότερη επίδοση κι είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, είναι η Βάγια Σταυράκη, η οποία ανέφερε ότι είναι δίκαια η απόφαση.

Απόψε θα πραγματοποιηθεί η δοκιμασία αποχώρησης κι οι Χρήστος Γκιόλα, Μαρίνα Χρονά και Βάγια Σταυράκη θα... διασταυρώσουν τα μαγειρικά τους σκεύη. Ο παίκτης με τη χειρότερη επίδοση θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από το Top Chef.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας