Η σύντροφός του Τάσου Μπερδέση μιλά για τη δολοφονία του: «Ήμουν με φάρμακα»

 

 
Η Ελισάβετ Καρυπίδου, η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της και μίλησε με δάκρυα στα μάτια στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον γάμο που ετοίμαζαν, τα σχέδιά τους αλλά και το τι συνέβη το μοιραίο πρωινό της δολοφονίας του αγαπημένου της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό σε μία γνώριμη –για εκείνην- ώρα, καθώς για πολλά χρόνια οι εκπομπές της προβάλλονταν στη μεσημβρινή ζώνη.

«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι. Βλέπετε την πρεμιέρα του «Tlive» που θα είναι και φέτος κοντά σας σε νέα ώρα, με ανανεωμένο περιεχόμενο, αποκαλύψεις, δυνατές προσωπικές ιστορίες και high tech αισθητική» ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Η ζωή λένε ότι κάνει κύκλους, η τηλεόραση από ό,τι φαίνεται κάνει κύκλους, άρα επιστρέψαμε μεσημέρι, στην ώρα που σας κάναμε παρέα πολλά χρόνια τώρα, στην ώρα που είχαμε πάντα μία δυνατή και διαδραστική επικοινωνία. Καλή μας αρχή» κατέληξε η οικοδέσποινα του «Tlive».

 

Η Ελισάβετ Καρυπίδου, η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το «Tlive» για τον γάμο που ετοίμαζαν, τα σχέδιά τους αλλά και το τι συνέβη το μοιραίο πρωινό της δολοφονίας του αγαπημένου της.

Όπως εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε αποφασίσει ότι ο Τάσος Μπερδέσης ήταν ο άντρας της ζωής της.

Τι συνέβη λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί άγρια; «Μου είπε να πηγαίναμε μαζί για τρέξιμο. Να πάω μαζί του, κάτι το οποίο δεν συνήθιζε να κάνει σαν αθλητής. Εγώ ήμουν στον ίδιο χώρο, αλλά άλλες ώρες. “Τι έπαθες ξαφνικά και θες να πάμε μαζί για τρέξιμο;”, τον ρώτησα και μου είπε ότι θα μου έκανε καλό. “Πάμε κατά τις 7 για κάνα μισάωρο” μου είπε και συμφωνήσαμε να πάμε μαζί. Ξυπνήσαμε το επόμενο πρωί, δύο ώρες νωρίτερα. Κάτσαμε στον καναπέ, τα είπαμε και μου είπε ότι έχουμε περιθώριο ακόμα να κοιμηθούμε. Δεν με ξύπνησε ποτέ για να πάμε… Ήξερε ότι λατρεύω τον ύπνο» είπε η Ελισάβετ Καρυπίδου και πρόσθεσε πώς έμαθε την άγρια δολοφονία: «Ξύπνησα κατά τις 9, τον πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Με πήρε μία φίλη μου και μου είπε ότι άκουσε ένα συμβάν με έναν πυγμάχο. Της έκλεισα το τηλέφωνο γιατί δούλευα. Πήρα στα επόμενα πέντε λεπτά τον προπονητή του και μου το είπε…».

Οι πρώτες ημέρες χωρίς τον Τάσο Μπερδέση ήταν πολύ δύσκολες για την Ελισάβετ. «Τις πρώτες 20 ημέρες δε θυμόμουν τίποτα. Ήμουν με φάρμακα και ιατρική παρακολούθηση. Μετά το 10ήμερο έφυγα στο εξωτερικό. Ήρθε η φίλη μου, με πήρε για να αλλάξω παραστάσεις. Δε μπορώ να σου περιγράψω ακριβώς… Εύχομαι σε κανέναν να μην το περάσει αυτό. Είναι ό,τι χειρότερο αυτό. Είναι νωπό μέχρι στιγμής…».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»