Η συγκλονιστική ιστορία ζωής της ολόχρυσης Καρολίνας Πελενδρίτου και ο γάμος της

 

Η συγκλονιστική ιστορία ζωής της Καρολίνας Πελενδρίτου και ο γάμος με γνωστό δημοσιογράφο, Δημήτρη Χατζηγεωργίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ακόμη μια σημαντική διάκριση ήρθε για τη χώρα μας, αυτή τη φορά, χάρη στην Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο, κατηγορίας S11, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.​

​Γεννημένη στη Λεμεσό, η 35χρονη σήμερα Καρολίνα Πελενδρίτου ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την κολύμβηση σε ηλικία μόλις εννέα ετών. Στα δέκα της χρόνια εντάσσεται στην Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης και πρωτεύει στους Παγκύπριους Αγώνες. Σε αυτή την ηλικία, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μείωση της όρασής της.  

Ωστόσο οι διακρίσεις συνέχισαν με την ίδια να προσπαθεί να κρύψει όσο καλύτερα γινόταν το πρόβλημά της.

Όταν η 16χρονη πλέον Καρολίνα, άρχισε να έχει πολύ προβλήματα όρασης, ο κόσμος γύρω της κατέρρευσε.

Αθλήτρια από μικρή, η ίδια δεν μπορούσε και δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που της συνέβαινε. Το πρόβλημά της επιδεινωνόταν μέρα με τη μέρα, η καθημερινότητά της δυσκόλευε όλο και περισσότερο, το ίδιο και οι προπονήσεις της στην κολύμβηση με την ίδια ωστόσο να επιμένει να κρύβει το πρόβλημά της ελπίζοντας ότι αυτό θα υποχωρήσει.

«Ως εκείνη τη στιγμή, η μειωμένη μου όραση ήταν βαθιά κρυμμένο μυστικό και απόλυτο ταμπού για μένα. Οι επιδόσεις μου συνεχώς χειροτέρευαν, αλλά η άρνηση της πραγματικότητας ήταν μια αδιαπραγμάτευτη και ψυχολογική σανίδα σωτηρίας μου. Δεν το αποδεχόμουν άρα δεν υπήρχε… Τότε η μητέρα μου, ενημερώθηκε για την ύπαρξη του Παραολυμπιακού Αθλητισμού, αλλά εγώ λόγω της άρνησής μου δεν ήμουν ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο. Τελικά, το 2002 στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες στο Μάντσεστερ, δέχτηκα να κολυμπήσω τόσο στους Αγώνες των αρτιμελών αθλητών όσο και σε αυτούς με αναπηρία» είχε αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνέντευξή της η Κύπρια αθλήτρια.  

Η απόφαση να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες δεν εύκολη για την Καρολίνα, αρνούνταν πεισματικά να δεχθεί τη νέα συνθήκη της ζωής της κάτι το οποίο καλούνταν να διαχειριστούν οι δικοί της άνθρωποι. Η μητέρα και η αθλητική ψυχολόγος της Καρολίνας, έδωσαν τον δικό τους αγώνα προκειμένου να την κάνουν να ξεπεράσει το σοκ και να μπει και πάλι στη μάχη της ζωής.

«Τη στιγμή που -τελικώς- εκκινούσα από το βατήρα για τον αγώνα των αθλητών με αναπηρία, είχα πια αποδεχτεί να ξεκινήσω έναν επίπονο διάλογο με τον εαυτό μου, για το πρόβλημά μου και τότε ένα νέο, τεράστιο κεφάλαιο άνοιγε στη ζωή μου. Όχι καλύτερο, όχι χειρότερο, απλώς αληθινό. Ο διάλογος ακόμα συνεχίζεται… όμως αυτό που έχω καταλάβει μέχρι τώρα, είναι πως ό,τι και αν μας συμβαίνει δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας και την πίστη στον εαυτό μας» είχε πει η Καρολίνα. 

 

Στα 35 της χρόνια πια, έχει καταφέρει κάτι που τότε θεωρούσε ακατόρθωτο, να καταρρίπτει τα ρεκόρ πανελλήνια και ευρωπαϊκά το ένα μετά το άλλο. Πλέον η Καρολίνα Πελενδρίτου πατά γερά στα πόδια της, πιστεύει στον εαυτό της και μπαίνει σε κάθε αγώνα δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

 

Στην προσωπική της ζωή η Καρολίνα Πελενδρίτου έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του δημοσιογράφου Δημήτρη Χατζηγεωργίου με τον οποίο μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, το 2018 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

Μάλιστα, την ημέρα του γάμου της η 35χρονη είχε ανεβάσει μια φωτογραφία τους και είχε γράψει στη λεζάντα: «Πριν από μερικές ώρες ζήσαμε μία από τις ομορφότερες μέρες της ζωής μας! Ήταν μία μαγική , λαμπερή ημέρα και έχουμε πολλές όμορφες, συγκινητικές, γλυκές, έντονες, γεμάτες χαμόγελο αναμνήσεις να μας συνοδεύουν από εδώ και πέρα! Με πολύ στενά και αγαπημένα μας πρόσωπα, που αγαπάμε και μας αγαπούν, μοιραστήκαμε αυτήν τη μεγάλη χαρά μας. Το γάμο μας!»

 

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποτελεί για εκείνη ακόμη μια νίκη απέναντι στις δυσκολίες που μας φέρνει η ζωή κάνοντας ταυτόχρονα υπερήφανη ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη