Ο Κώστας Τσουρός απαντά στις κατηγορίες ότι είχε χτυπήσει συνάδελφό του

 

 

Για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αλλά και για τον λόγο που συνέβη μίλησε ο Κώστας Τσουρός στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Ανάμεσα σε όλα όσα εξομολογείται διαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψη για ένα περιστατικό βίας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν αλλά και για την κατηγορία σε βάρος του ότι έχει χτυπήσει συνάδελφό του.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε αρκετούς έκανε εντύπωση η μεταγραφή σου από τον Alpha στο Mega γιατί πίστευαν ότι περνούσες πολύ καλά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Με το Καλύτερα δεν γίνεται συνεργάστηκα τρία χρόνια και είναι γεγονός ότι περνούσα τέλεια. Είχαμε δέσει πολύ και με τη Ναταλία και συνεννοούμασταν πια με τα μάτια. Ήμασταν σαν οικογένεια. Αλλά είμαι επαγγελματίας και θέλω να εξελίσσομαι. Μου έγινε μία πολύ καλή πρόταση από το Mega και την αποδέχτηκα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την εκπομπή. Έχει να κάνει με τα δύο κανάλια.

Ήταν και οικονομικό το δέλεαρ;

Σίγουρα όταν κάνεις μια μεταγραφή παίζουν ρόλο και οι οικονομικές απολαβές. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό… Σε ό,τι δουλειές έχω κάνει μέχρι τώρα δεν ήταν το οικονομικό ο καθοριστικός παράγοντας για να πάρω μια απόφαση. Και όταν από τον ΑΝΤ1 πήγα στον Alpha δεν ήταν μόνο οι οικονομικές απολαβές. Αυτό που μετρά περισσότερο είναι οι συνθήκες εργασίας το ότι έχω ένα συμβόλαιο που με εξασφαλίζει και ότι ήθελα να πάω παρακάτω.

Γιατί ήταν καλύτερη η πρόταση του Mega;

To Μega έδειξε ότι με θέλει πολύ. Έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα με το κανάλι, τα οποία πρόκειται να υλοποιηθούν. Επίσης, είναι κι οι συνεργάτες καταπληκτικοί. Και δεν αναφέρομαι μόνο στους συνεργάτες της εκπομπής και τα στελέχη του σταθμού, με τους περισσότερους από τους οποίους έχω δουλέψει στο παρελθόν, τους εμπιστεύομαι και με εμπιστεύονται.

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο ΟΚ! για τον εργασιακό εκφοβισμό που έζησε σε συνεργασία της. Εσύ έχεις δεχτεί bullying;

Έχω ακούσει φωνές, έχω δεχτεί απαξιωτική συμπεριφορά. Μέχρι και χαστούκι έχω φάει από τον διευθυντή μου όταν δούλευα στις ειδήσεις. Είχαμε εκλογές, υπήρχε πανικός και έγινε ένα λάθος. Πάνω στην ένταση με χαστούκισε και μου ζήτησε συγγνώμη αμέσως μετά. Αντιλαμβάνομαι ότι η φύση της δουλειάς μας είναι πολύ αγχωτική, αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να χτυπήσουμε τον συνάδελφό μας είναι κατακριτέο.

Αυτή είναι μάλλον η καλύτερη απάντηση στη φημολογία που κυκλοφόρησε ότι είχες χτυπήσει μια συνάδελφό σου.

Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ όλη αυτή τη φημολογία. Το να παρουσιάζομαι ξαφνικά ότι χτύπησα μια συνάδελφό μου ενώ όλοι γνώριζαν ότι ήταν ψέμα ήταν τραγικό για εμένα. Είναι άλλο να έχεις μια λεκτική αντιπαράθεση και άλλο να σηκώσεις χέρι, κάτι που δεν θα έκανα ποτέ! Ευτυχώς, η αλήθεια πάντα νικάει και φάνηκε στην πορεία. Κάποιοι προσπάθησαν τότε να μου κάνουν κακό. Επειδή όμως ως άνθρωπος δεν στέκομαι στο κακό, έχω αφήσει όλη αυτή την ιστορία πίσω μου και επικεντρώνομαι στα καλά, που είναι μπροστά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»