Έτσι αποχαιρέτησε τον παππού της ΆκηΤσοχατζόπουλο, η Κιάρα Μαρκέζη

 

 

Συντετριμμένες η σύζυγος του ΆκηΤσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη και η εγγονή του Κιάρα Μαρκέζη - Οι ανατρήσεις τους - Μητέρα Βίκυς Σταμάτη: «Η κόρη μου είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Άκη Τσοχατζόπουλου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το πρωί της Παρασκευής, έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως σε ηλικία 82 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη το βράδυ μετά από ανακοπή καρδιάς, ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Καστέλλα.

«Δυστυχώς δεν είναι εντάξει η κόρη μου. Πόσο εντάξει να είναι μετά από αυτό; Έχει στεναχωρηθεί πολύ. Ήταν σοβαρά, το περιμέναμε. Αλλά όχι έτσι ξαφνικά…», δήλωσε στο DEBATER.

Η Βίκυ Σταμάτη ήταν παντρεμένη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο από το 2004, με έναν λαμπερό γάμο που τελέσθηκε στο Παρίσι, στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου.  

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η Βίκυ Σταμάτη η οποία ήταν παντρεμένη μαζί του από το 2004 προχώρηση σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από το παρελθόν στην οποία κρατά στην αγκαλιά του τον γιο τους που τότε ήταν ακόμα μωρό. 

 Το μεσημέρι της ίδιας η μέρας, η εγγονή του Κιάρα Μαρκέζη – η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks – αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της παππού, δημοσιεύοντας δυο κοινές τους φωτογραφίες στα Instagram Stories της. Η νεαρή εγγονή του πολιτικού ποζάρει με τον παππού της σε παιδική ηλικία.  

 Η Κιάρα Μαρκέζη γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2000, όταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ακόμα υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Σημίτη. Είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον πρώτο του γάμο) και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»