Τι ανέφερε ο Κούγιας για την υπόθεση της Αφροδίτης Μπάρμπα, με την κοκαΐνη

 

 

Ένα 24ωρο μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της νεαρής καλλονής, ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, με τους στενούς συγγενείς της κοπέλας, να ευελπιστούν πως σύντομα θα αφεθεί ελεύθερη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ενώπιον της ανακρίτριας, η Αφροδίτη Μπάρμπα ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης, ήταν ακινητοποιημένο από την περασμένη Τρίτη ως και την Παρασκευή. Μία ημέρα, δηλαδή πριν τη σύλληψή της, με την ίδια να βρίσκεται για διακοπές στην Ίο.​

Το διάστημα αυτό, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο απολογητικό της υπόμνημα, κάποιος βρήκε την ευκαιρία και έβαλε μέσα τα ναρκωτικά. Για τον λόγο αυτό, ήδη οι συνήγοροί της έχουν ζητήσει να εξεταστεί το γκρι SUV προκειμένου όπως λένε, να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα αν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα την κοκαΐνη.

Το αυτοκίνητο φυλάσσεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αφού αποτελεί, σύμφωνα με την υπεράσπιση του 30χρονου μοντέλου, «κλειδί» στην υπόθεση. Την υπεράσπιση της 31χρονης ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μιλώντας στο LIVE NEWS έκανε λόγο για σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας, άτομο από το περιβάλλον που κατηγορεί το μοντέλο επικοινώνησε μαζί ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή της, χωρίς οι δύο πλευρές ωστόσο να συναντηθούν.

Παράλληλα, ανέφερε ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της εντολέως του δεν βρέθηκε ίχνος οποιασδήποτε ναρκωτικής ουσίας ούτε ζυγαριά, «η απουσία της οποίας οδηγεί σε κατάρρευση την κατηγορία περί κατοχής των 35 χωρισμένων δόσεων, αφού χωρίς ζυγαριά ο κάτοχος αυτής της ποσότητας δεν θα μπορούσε ποτέ να τη διαχωρίσει, γεγονός που οδηγεί σε κατάρρευση και την κατηγορία της αγοράς και της μεταφοράς».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας υπογράμμισε ότι έλαβε την πληροφορία ότι στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης έχει τοποθετηθεί συσκευή GPS για την παρακολούθησή της από το πρόσωπο, το οποίο, ως η ίδια ισχυρίζεται, κατασκεύασε αυτή την ιστορία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega