Ξεσπά στην απολογία της, η Αφροδίτη Μπάρμπα - «Θέλουν να μας καταστρέψουν»

   

 

«Της φύτεψαν την κοκαΐνη - Δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν εκείνη και το παιδί της - Στοιχεία για το πρόσωπο που την ενέπλεξε

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η ποινική τύχη του 31χρονου μοντέλου, Αφροδίτης Μπάρμπα η οποία συμμετείχε σε #GNTMgr και #MyStyleRocksGR και συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21.08.2021) στη Γλυφάδα με 35 φιξάκια κοκαΐνη στην κατοχή της, κρίνεται σήμερα.

Τα φιξάκια κοκαΐνης βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς τζιπ που οδηγούσε η 31χρονη. Το μοντέλο, μετά την προθεσμία που πήρε, απολογείται σήμερα στην 24η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η 31χρονη που είναι και μητέρα ενός κοριτσιού απολογείται για την κακουργηματική κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών (η οποία τιμωρείται με ανώτατη ποινή αυτή των 15 ετών) ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, είναι παντελώς αθώα και η κατηγορία σε βάρος της είναι κατασκευασμένη από εχθρική πλευρά.

Η νεαρή κοπέλα στην απολογία της θα αρνηθεί κάθε σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες, θα υποστηρίξει ότι δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και θα επικαλεστεί το λευκό της ποινικό μητρώο. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η υπόθεση σε βάρος της αποτελεί σκευωρία και μάλιστα φέρεται να έχει στοιχεία για το ποιο πρόσωπο την ενέπλεξε και με ποιο τρόπο στη διακίνηση της ποσότητας κοκαΐνης η οποία βρέθηκε κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της και, μάλιστα, όχι επιμελώς κρυμμένη τα οποία ήδη έχει προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές.

Η 31χρονη πρόκειται να αντικρούσει και τους ισχυρισμούς των αστυνομικών πως κατά τη διάρκεια του τυχαίου, τυπικού, ελέγχου στο αυτοκίνητο της, σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, ήταν νευρική και αυτό κίνησε τις υποψίες ότι ενδεχομένως κάτι να ήθελε να κρύψει. Μετά από έρευνα στο τζιπ οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου τα φιξάκια με τη ναρκωτική ουσία.

Στην προανακριτική της κατάθεση στους αστυνομικούς αρνείται τις σε βάρος της κατηγορίες, δηλώνοντας άγνοια για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο Range Rover ιδιοκτησίας της, το οποίο κατασχέθηκε, και συνδέει τη σύλληψή της για τα ναρκωτικά με τις απειλές που δεχόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όταν, όπως ισχυρίζεται, κάποιοι την προειδοποίησαν ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν η 31χρονη θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη. 

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν τη συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της, και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια» δήλωσε ο συνήγορός της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Βέβαιη για την αθωότητα της κόρης της είναι η μητέρα της Αφροδίτης Μπάρμπα, η οποία δήλωσε χθες πεπεισμένη ότι δεν έχει σχέση με διακίνηση ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξουν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί, αλλά και να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών της συνομιλιών, για να διαπιστωθεί αν το μοντέλο λειτουργούσε μόνο του ή είχε συνεργούς. 

Ο δικηγόρος της 31χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Καλοκαίρι #not», επισημαίνοντας ότι όλα θα φανούν στην απολογία της.

«Περιμένουμε να εξεταστούν οι μάρτυρες υπεράσπισης της εντολέως μου, μέχρι τότε η ανάκριση θα καθυστερήσει δύο ώρες. Ήταν να ξεκινήσει στις 11, αλλά τώρα θα ξεκινήσει μετά τις 12 και καταλαβαίνετε ότι θα είναι μια μακρά διαδικασία. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε την κατηγορία, έχουμε όμως ξαναπεί ότι είναι κατασκευασμένη. Οι περισσότερες εξελίξεις θα αποδειχτούν μέσα στην ανάκριση.

Η εντολέας μου έχει δηλώσει ότι απειλούσαν τη ζωή της. Η ψυχολογία της είναι ενός κατηγορουμένου που περιμένει τη δικαίωσή του, όταν θα έρθει η στιγμή της απολογίας. Θα τα πει στην ανακρίτρια. Δηλώνει αθώα και είναι αθώα. Ούτε ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και δεν είχε ούτε οικονομική ανάγκη να κάνει αυτή την κίνηση. Θα φανούν όλα στην απολογία» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος στη Σοφία Μανουσακίδου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται