Σε παγίδα αποδίδει το μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα την κοκαΐνη «Είμαι αθώα»

 

 

Θύμα πλεκτάνης δηλώνει η Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το 30χρονο μοντέλο, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, οδηγείται με χειροπέδες στον ανακριτή. Επιμένει, ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα 33 φιξάκια κοκαϊνης που βρήκαν αστυνομικοί κάτω από το κάθισμα του πολυτελέστατου τζιπ που οδηγούσε.

Η μητέρα της είναι κατηγορηματική.«Η Αφροδίτη είναι αθώα, της την έχουν στήσει. Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της. Είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις. Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μέσω του δικηγόρου της, η ίδια ισχυρίζεται ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές. «Όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια.»

Δεν είναι η πρώτη φορά που το 30χρονο μοντέλο απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά ριάλιτι.

«Έκανα πάρα πολύ μικρή οικογένεια, ξεκίνησα στα 19μου ερασιτεχνικά αλλά μετά σταμάτησα για να μεγαλώσω το παιδί μου.»

Η καριέρα της άρχισε το 2011 όταν έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και κέρδισε τίτλο.

«Έχω συνεργαστεί με πολλά γνωστά ονόματα της μόδας και μ’ αρέσει να με ντύνουν …»

Αυτό για το οποίο, όμως, τη θυμούνται οι περισσότεροι, είναι για το γάμο και τη θυελλώδη σχέση μ΄ έναν πάμπλουτο Άραβα σεΐχη, πατέρα της μονάκριβης κόρης της.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει στις Μαλβίδες, αποφάσισαν να ζήσουν στο εξωτερικό, όμως, σύντομα, εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.

Ο χωρισμός του ήταν επεισοδιακός. Εκείνη ισχυρίζεται ότι ο σεϊχης γινόταν εξαιρετικά βίαιος. Πως της φερόταν άσχημα και πως δεν έδινε σημασία ούτε σε εκείνη, ούτε στο παιδί τους.

 

Η 31χρονη συνελήφθη σε μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας. Η στάση της, σύμφωνα με τα όσα φέρονται να είπαν στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες, τους κίνησε τις υποψίες.

«Στο σήμα που κάναμε στην οδηγό για να σταματήσει, φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη και πανικοβλημένη. Αυτή η συμπεριφορά κρίθηκε ιδιαίτερα ύποπτη και αποφασίσαμε, εκτός του τυπικού ελέγχου, να διενεργήσουμε και έρευνα στο όχημα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, η οδηγός τηλεφωνούσε σε άγνωστο άτομο και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη και σε σύγχυση. Με το που αντιλήφθηκε ότι εντοπίσαμε τα ναρκωτικά, έχασε τη ψυχραιμία της και μας είπε «τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου βάλατε» και ταυτόχρονα μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε «Πάρε δικηγόρο».»

Το μοντέλο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη.Ο δικηγόρος της, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την θέση της εντολέας του που αρνείται όσα της αποδίδονται.

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Υπήρχαν επαγγελματικές δραστηριότητες και προσωπικές σχέσεις που δεν τελείωναν πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Καταγγέλλει ότι είναι στημένη η υπόθεση. Ζητήσαμε την πραγματογνωμοσύνη όσον αφορά το DNA τα αποτυπώματα στα σακουλάκια κοκαϊνης. Δεν είναι χρήστης ουσιών ή διακινήτρια. Δεν ήταν καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά, ήταν κάτω από το κάθισμα.», ανέφερε.

«Η εντολέας μου σταμάτησε στον έλεγχο της αστυνομίας. Δεν βρέθηκε τίποτα στο σπίτι της στον μετέπειτα έλεγχο που έγινε. Δεν καταγγέλουμε λάθος ή παγίδα από την αστυνομία. Δεν πήρε περίεργο τηλεφώνημα. Κάλεσε τον τότε δικηγόρο της. Ο έλεγχος έγινε το βράδυ, πήγαινε στα γενέθλια της αδερφής της. Ένας άνθρωπος που διακινεί ναρκωτικά θα είχε κάποια άλλη κάλυψη.», συμπλήρωσε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»