Η στιγμή εκκένωσης του καταφυγίου ζώων της Εριέττας Κούρκουλου

 

Αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο της πύρινης λαίλαπας που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στη χώρα ήρθε και η Εριέττα Κούρκουλου καθώς το καταφύγιο ζώων που διατηρεί καταφύγιο στον Ωρωπό καταστράφηκε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ωστόσο, βλέποντας το καταφύγιο που με τόση αγάπη είχε δημιουργήσει, να απειλείται από τις φωτιές, η Εριέττα Κούρκουλου κινήθηκε άμεσα προκειμένου το μέρος να εκκενωθεί και τα ζωάκια που φιλοξενούσε να μην κινδυνέψουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάχτη και αποκαΐδια το καταφύγιων ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη

 

Η εκκένωση ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου και μέχρι τις 2 το μεσημέρι είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία. Λίγο μετά, στον επίσημο λογαριασμό του καταφυγίου στο instragram δημοσιεύθηκαν μια σειρά από φωτογραφίες από την ώρα της εκκένωσης οι οποίες συνοδεύτηκαν με το ακόλουθο μήνυμα:

Λίγο μετά, στον επίσημο λογαριασμό του καταφυγίου στο instragram δημοσιεύθηκαν μια σειρά από φωτογραφίες από την ώρα της εκκένωσης οι οποίες συνοδεύτηκαν με το ακόλουθο μήνυμα:

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την σημερινή ημέρα. Πώς να περιγράψεις τον πανικό, την απελπισία, και την κούραση. Αυτή την κούραση που αντί να την αφήσεις να σε ρίξει κάτω, την κάνεις με το ζόρι κινητήριο δύναμη. Και πώς να παραπονεθείς, όταν ξέρεις πως είσαι ουσιαστικά από τους τυχερούς. Τους τυχερούς που πρόλαβαν, που έζησαν, που έσωσαν ότι αγαπούν περισσότερο στον κόσμο. Το καταφύγιο εκκενώθηκε με πάρα πολύ προσπάθεια. Ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί, και γυρίσαμε σπίτι στις δύο το πρωί, εξουθενωμένοι. Όχι λόγω του σήμερα, αλλά λόγω του αύριο. Αύριο που θα ξημερώσει και τίποτα από αυτό τον εφιάλτη δεν θα έχει τελειώσει.

Τα ζώα μας είναι εξαντλημένα και στρεσαρισμένα, αλλά είναι ασφαλή.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, μέσα από την καρδιά μας, τον κτηνίατρό μας, Χρήστο Κτενά, που ήταν στο πλάι μας, τον Γιάννη Βασιλείου και την εταιρία του International Horse Transport, τον Κώστα Μαρτινη για την μεταφορά των ζώων, τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο Παράσχη, την Ειρήνη, την Βιβή, την Όλα, την Ισμήνη, την Ελένη, την Βαλια, τον Μάνο, τον Ναπολέων, την Άννα, την Μαργαρίτα, τον Γιώργο, την Μαίρη. Ευχαριστούμε. Χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει.

Καλή δυναμη σε όλους τους εθελοντές, σε όσους πάλεψαν σήμερα, σε όσους θα συνεχίσουν να παλεύουν όλη την νυχτα, και όσους θα είναι πάλι εκεί αύριο».   

  

  

  

  

 

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»