Βγήκε το διαζύγιο Bill & Melinda Gates: Πώς θα μοιράσουν την αμύθητη περιουσία;

 

 

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου του Bill Gates και της Melinda French Gate.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Bill Gates και η Melinda French Gates είναι και επισήμως χωρισμένοι, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου τους σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία που κατατέθηκαν τη Δευτέρα στο King Kounty της Ουάσιγκτον. Κανένας από τους δύο δεν θα λάβει διατροφή και η Melinda French Gates δεν θα αλλάξει το όνομά της.

Το δικαστήριο ενέκρινε το διαζύγιο, το οποίο υπογράφηκε από το ζευγάρι, πριν το ανακοινώσουν τον Μάρτιο. Το συμβόλαιο υπαγορεύει με ποιον τρόπο το ζευγάρι θα μοιράσει τα περιουσιακά του στοιχεία τα οποία περιλαμβάνουν ιδιοκτησία, χρέος και κάποια υποστήριξη για τα τρία παιδιά τα οποία όμως είναι άνω των 18 ετών.

 

Δεδομένου ότι η συμφωνία δεν έγινε στο δικαστήριο δεν είναι σαφές πως θα μοιραστεί η τεράστια περιουσία τους αν και κάποιες καταθέσεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έδειξαν ότι η Μelinda έχει ήδη λάβει μετοχές αξίας 3,3 δισ. δολαρίων από τον Bill. 

Ο Bill ο οποίος ίδρυσε τη Microsoft το 1975 με τον Paul Allen, είναι σήμερα ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 131,1 δισεκατομμυρίων δολάρια.

Ο Bill και η Melinda έχουν δεσμευτεί να δωρίσουν το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, κυρίως μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, το οποίο έχει γίνει το μεγαλύτερο ιδιωτικό ίδρυμα στον κόσμο. Το ζευγάρι δηλώνει ότι έχει δεσμευτεί να διαχειρίζεται το ίδρυμα μαζί μετά το διαζύγιο, αλλά το ίδρυμα ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι η Melinda θα παραιτηθεί σε δύο χρόνια εάν αποδειχθεί ότι αυτή και ο Bill δεν μπορούν να συνεργαστούν. 

Στην αρχική τους αίτηση διαζυγίου, ο Μπιλ και η Μελίντα είπαν ότι η σχέση τους ήταν ανεπανόρθωτα διαλυμένη. Η Melinda φέρεται να στενοχωρήθηκε από τις συναντήσεις του Bill με τον Jeffrey Epstein και άρχισε να συμβουλεύεται δικηγόρους διαζυγίου ήδη από το 2019, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Εκπρόσωπος του Βill επίσης παραδέχτηκε επίσης ότι ο Bill είχε σχέση με υπάλληλο της Microsoft το 2000.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας πραγματοποίησε το 2019 έρευνα, σύμφωνα με την Wall Street Journal. Ο Bill αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft τον Μάρτιο του 2020 πριν ολοκληρωθεί η έρευνα, αν και ο εκπρόσωπος του αρνείται ότι ο Bill το αποχώρησε λόγω της έρευνας. 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη