Καταπέλτης η Τούνη μετά το σάλο για την ανάρτηση στους Παξούς – «Έχω σιχαθεί...»

 

 

 

 Η «τιμωρία» για την Τούνη, ήρθε από τους followers της – Πόσο μειώθηκαν;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

H Ιωάννα Τούνη το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στους Παξούς και η νέα της ανάρτηση εξόργισε τους χρήστες του διαδικτύου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η εντυπωσιακή ξανθιά διαμαρτυρήθηκε δημοσίως για τα καταστήματα εστίασης στους Παξούς τα οποία παρέμειναν εκτάκτως κλειστά τις μεσημεριανές ώρες, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός από τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη«Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει»

 

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε χαρακτηριστικά: «Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Μέσα σε λίγα λεπτά στο twitter ξέσπασε κύμα αντιδράσεων μετά την παραπάνω δήλωση της Ιωάννας Τούνη. Μάλιστα αρκετοί από τους χρήστες των social media αποφάσισαν να κάνουν unfollow της ξανθιά Θεσσαλονικιά κάτι το οποίο φάνηκε και από τους ακολούθους της στο instagram.

Η Ιωάννα Τούνη πριν την πολυσυζητημένη δήλωση μετρούσε, 800 χιλιάδες folloowers, οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής έπεσαν στους 799 χιλιάδες. Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με 13.000 ακολούθους λιγότερους για την εντυπωσιακή ξανθιά η οποία για άλλη μια φορά βρέθηκε στο επίκεντρο του διαδικτύου. 

Μη μπορώντας να κρατήσει τη σιωπή της, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε μέσα από μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της. Γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο, η γνωστή influencer έριξε τα βέλη της σε όλους όσοι την κατηγορούν και της στέλνουν υβριστικά μηνύματα. 

«Έχω σιχαθεί να με περιμένουν στην γωνία! Ψάχνετε διακαώς να βρείτε το ΛΑΘΟΣ μου. Πρέπει να είμαι οπωσδήποτε κομπλεξική, κακιά, άπονη, χαζογκόμενα, ρηχή, αναίσθητη, ασυνείδητη, βίζιτ*, που**να… ΚΑΤΙ! Πρέπει οπωσδήποτε μια κοπέλα που φαινομενικά «τα έχει όλα λυμένα» να μην τα έχει! Κάτι κακό να κρύβεται, κάτι κακό να συμβαίνει πίσω από όλο αυτό. Ε λοιπόν φτάνει!

Έχω δεχθεί τόση ύβρη & τόσο bullying, χωρίς να έχω πειράξει ποτέ κανέναν! Είμαι μια κοπέλα που δεν της χαρίστηκε τίποτα! Για να καταλάβεις, πριν χρόνια, όταν πέρασα Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη, για να καταφέρω όντως να σπουδάσω, συγκατοίκησα με μια κοπέλα παντελώς άγνωστη! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ!

Έχω δουλέψει χρόνια σερβιτόρα, προμόσιον, μπαρ, sitting, κλπ σε μπιτς μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες κλαμπ, ΠΑΝΤΟΥ! Έχω κάνει 12ωρα&12ωρα εργασίας παράλληλα με την σχολή μου… Και για όσους σπεύσουν να μου προσάψουν οτιδήποτε, ΕΧΩ 2 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και τεράστιες ευθύνες! Δεν είμαι απλά “influencer” & δεν βγαίνω απλά φωτογραφίες!

Το ότι έπειτα από χρόνια καθαρής δουλειάς και στοχοπροσήλωσης κατάφερα στα 28 μου να έχω μια Α οικονομική άνεση, ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ & σίγουρα ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ που κάθεσαι και με δικάζεις με τόσο φτηνό και τραγικό τρόπο!

Όσον αφορά την τελευταία μου «δήλωση» που με ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΣ -once again- αυτό που είπα είναι πως δεν γίνεται σε μια χώρα όπου η οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, σε νησιά (όπως οι Παξοί που επισκέφτηκα χθες) που η σεζόν διαρκεί 2-3 μήνες όλο τον χρόνο, να κλείνουν όλα τα ταβερνάκια και τα μαγαζιά μέχρι αργά το απόγευμα!

Και όχι γιατί «δεν βρήκε φαγητό η Τούνη» αλλά γιατί δεν θα βρει φαγητό ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ! Αν γνώριζες πως θα πας κάπου να περάσεις τις διακοπές σου και δεν θα έβρισκες τίποτα ανοιχτό να φας ή να πιεις… ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ; Αυτό λέω!

Προς θεού, όχι να δουλεύουν οι άνθρωποι από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχουν ωράρια! Και για αυτούς που με βρίζετε με κατεβατά & μου εύχεστε καρκίνο επειδή έχει ζέστη έξω, σκοτώστε με! Λογικά εγώ ευθύνομαι και για τον καύσωνα στην Ελλάδα!

Ας τα κλείσουμε όλα να κάτσουμε σπίτι μας κάτω από το κλιματιστικό, να επιταχύνουμε την χρεοκοπία! Αλήθεια κουράστηκα να απολογούμαι για τα αυτονόητα… ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Φτάνει πια», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη. 

Το πρωί της Τρίτης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» θέλησε να κάνει τη δική του τοποθέτησε για το φλέγον θέμα, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των χρηστών στα social media. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του και “άδειασε” δημοσίως την Ιωάννα Τούνη. 

«Πάμε από το απόλυτο πρότυπο για μένα, και αυτή είναι προσωπική τοποθέτηση, στο απόλυτο μη πρότυπο. Έχουμε ένα άτομο που συσπειρώθηκε όλη η ελληνική κοινωνία να το ανεβάσει και να το αναδείξει, δίπλα σε ένα άτομο που τις τελευταίες ώρες έχει πάλι συσπειρωθεί η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον στο διαδίκτυο, για να κάνει ακριβώς το αντίθετο.

Είδαμε όλη αυτή την κατακραυγή μετά το πολύ ατυχές post σχετικά με το εστιατόριο στους Παξούς που, αντί να γυρίσει και να πει μπράβο στο μαγαζί που δεν έβαλε τους ανθρώπους να δουλέψουν με 43 βαθμούς, πήγε μετά να ζητήσει και τα ρέστα η Ιωάννα Τούνη που έκραξε, ειρωνεύοντας κιόλας το νησί ότι οι Παξοί έχουν χρήματα”, ανέφερε εμφανώς εκνευρισμένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος κατέληξε: “Και αντί να ζητήσει συγγνώμη μετά και να πει “λάθος, βλακεία έγραψα”, όταν είδε την κατακραυγή και τους followers στο Instagram να μειώνονται μετά από συντονισμένη δράση του κόσμου, αντί να ζητήσει συγγνώμη, έσπευσε να κάνει ένα νέο μανιφέστο και να κάνει το θύμα γιατί το θύμα πάντα πουλάει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

​​​​​​

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια