Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Αγωγή μαμούθ του Τσαλίκη στον ΣΚΑΪ μετά την διακοπή της συνεργασίας τους

  02/08/2021 10:49
Αγωγή μαμούθ του Τσαλίκη στον ΣΚΑΪ μετά την διακοπή της συνεργασίας τους

Αγωγή μαμούθ του Τσαλίκη στον ΣΚΑΪ μετά την διακοπή της συνεργασίας τους

  02/08/2021 10:49

Στα άκρα η σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ μετά την επεισοδιακή διακοπή της συνεργασίας τους, αφού ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο για να παρουσιάσει το Big Brother!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο σταθμός υπαναχώρησε επιλέγοντας τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση την Παρασκευή που μας πέρασε!

Ο δε τραγουδιστής μετά τη ανακοίνωση του ΣΚΑϊ για το ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού, είπε: «Τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΪ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η διοίκηση του ΣΚΑΪ αλλά και η νομική υπηρεσία του σταθμού του απέδωσαν αγωγή για μια σειρά από συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς τόσο για την ίδια τη διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη αλλά και για τον τηλεοπτικό σταθμό. Η αγωγή είναι στο ύψος του 1εκαττομυρίου ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας