Η Ελένη Μενεγάκη και τα αγόρια της-Οι νέοι είναι ωραίοι και ο παλιός… αλλιώς

 

Η αποχώρησή της από τον ALPHA, η μικρή αποχή, το comeback της στο MEGA, την έχουν κάνει να βρίσκεται στο επίκεντρο των τηλεοπτικών συζητήσεων. Η Ελένη Μενεγάκη απασχολεί, πάντα και για πάντα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εκτός της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, της δημοσιογράφου που η Ελένη πίστεψε και ανέδειξε, όλη η υπόλοιπα ομάδα μπροστά από τις κάμερες θα είναι άντρες και, μάλιστα, με μεγάλο ενδιαφέρον. Το παντοτινό ταίρι της στην TV είναι ένα και ακούει στο όνομα Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Οι δυο τους έχουν ταιριάξει εξαιρετικά, έχουν βρει κοινό κώδικα επικοινωνίας, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον τους μαρτυρούν ότι η Ελένη πάντα συμβουλεύεται τον κριτικό κινηματογράφου για τα σχέδιά της. Ποιος ξεχνά, άλλωστε, μία παλαιότερη ανάρτηση της παρουσιάστριας στην οποία ανέφερε για εκείνον: «Φέτος κλείνουμε 25 χρόνια μαζί! Δυο ξένοι που έγιναν δυο φίλοι! Σε ευχαριστώ για όσα μου δίδαξες, αγαπημένε μου… Σε ευχαριστώ και για τις απίθανες στιγμές γέλιου, για την ψυχραιμία και την σταθερότητά σου στις δύσκολες στιγμές! Είσαι ξεχωριστό παιδί. Ημουν πολύ τυχερή που σε είχα κοντά μου στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα στον Πρωινό Καφέ και ακόμα πιο τυχερή που συνεχίσαμε μαζί 15 χρόνια στον ALPHA… Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ πάντα». Ο Θοδωρής, φυσικά, με κάθε ευκαιρία μιλά με λόγια αγάπης για την μοναδική Ελένη και, πλέον, δείχνει και έμπρακτα το πόσο λατρεύει το να συνεργάζεται μαζί της. Ετσι, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ALPHA και να την ακολουθήσει στο MEGA για μία νέα χρονιά με πολλές προσδοκίες.

Οι φήμες που τον ήθελαν κατά περιόδους να μετακομίζει στην εκπομπή της πολλές! Ηρθε, όμως, η ώρα το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα και τη νέα χρονιά να βρεθεί στη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει δηλώσει άπειρες φορές το πόσο την αγαπά και την εκτιμά, ενώ εκείνη κάθε φορά που τον υποδεχόταν ως καλεσμένο του έκανε επαγγελματικό «κόρτε» και του άφηνε πάντα την πόρτα ανοιχτή. Και μπορεί μέχρι πρότινος οι δρόμοι τους να μην είχαν συναντηθεί, με τον Δημήτρη να ακολουθεί τη Φαίη Σκορδά, όμως πλέον οι δυο τους θα ανταμώσουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι με το γνωστό του χιούμορ θα την κάνει να ξεκαρδίζεται!

Ο νέος είναι ωραίος

Νέα άφιξη στο team της Ελένης Μενεγάκη είναι και ο Σάββας Πούμπουρας, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό από τηλεοπτικές διαφημίσεις και συγκεκριμένα υποδυόμενος έναν φίλαθλο βαμμένο στα χρώματα της εθνικής πανηγυρίζοντας για τη νίκη της Ελλάδος στο Euro 2004. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε το 2008 μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA ως συμπαρουσιαστής, ενώ το 2010 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο του ελληνικού «Dancing with the stars» τερματίζοντας στην 6η θέση. Στη συνέχεια παρουσίασε την εκπομπή με φάρσες «Πλάκα κάνεις», μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο και το οικογενειακό ριάλιτι με φάρσες «Οικογένεια της συμφοράς» στον ANT1. Μεταξύ 2015-2019 συμμετείχε ως παρουσιαστής ή συμπαρουσιαστής σε διάφορες εκπομπές ή τηλεπαιχνίδια, μεταξύ των οποίων ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» στον ANT1.  Σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε, δήλωσε: «Γράφονται πολλά, δεν ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη μου στον κήπο. Τα πάντα συζητάω, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω ευκαιρίες. Δοκιμάζω σε πάρα πολλούς τομείς κι ας αποτύχω, δεν με ενδιαφέρει. Μπορεί να δοκιμάσω στο εμπόριο, μπορεί να ξαναγυρίσω στην εστίαση, συζητάω τηλεοπτικά. Μπορεί να αποτύχω στα 10 και να πετύχω στα τρία. Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα». Τελικά, όμως, τον κέρδισε η Ελένη!

Η μεγάλη έκπληξη

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει ότι επιθυμεί να έχει στην ομάδα της ανθρώπους του ενημερωτικού, προκειμένου να διαχειρίζονται την επικαιρότητα και να παρουσιάζουν έρευνες και πιο «σοβαρά» θέματα. Έτσι, ο Γιάννης Μούτσος -που παρουσιάζει δελτία ειδήσεων του MEGA- αποδέχτηκε την πρόταση της Ελένης και να μετακινείται από Σεπτέμβριο στην εκπομπή της παρουσιάζοντας θέματα ανάλογα με αυτά που έκανε στο παρελθόν όταν βρίσκονταν στην ομάδα της ο Τάσος Τεργιάκης.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη δουλειά του Γιάννη Μούτσου ήταν ως παραγωγός οπτικοακουστικού υλικού στη βρετανική αστυνομία, ενώ αργότερα συναντήθηκε με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στις εκπομπές που παρουσίαζε στο Alter. Ακολούθησαν συνεργασίες με διάφορα κανάλια και πρόσωπα πρώτης γραμμής, όπως ο Νίκος Μάνεσης και η Χριστίνα Λαμπίρη, και τώρα ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη του τηλεοπτική στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega