Η νέα έκκληση της Σίσσυς Χρηστίδου για την μητέρα της! Η στήριξη του Μαραντίνη

 

Μετά τα ευχάριστα νέα που η ίδια αποκάλυψε για τη μεταγραφή της στο Mega, η νέα φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από το νοσοκομείο οπού νοσηλεύεται η μαμά της, συγκλονίζει. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Όπως η ίδια είπε στο βίντεο της πριν από μερικές ημέρες, από τον περασμένο Νοέμβριο «παλεύουν» στο πλευρό της, πολύ περισσότερο η μαμά της, κυρία Μίνα, να αντιμετωπίσει γενναία το «τέρας» που λέγεται καρκίνος.

«Για μένα ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας, ο πιο δύσκολος της ζωής μου. Προσπάθησα να τα καταφέρω όλα αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Τώρα που έκλεισε η σεζόν αποφάσισα να τα πω. Σαν οικογένεια αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Πρώτη Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έχω μάθει πολλά πια για αυτή την ασθένεια. Από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη. Εδώ στο νοσοκομείο περνάμε τις περισσότερες ημέρες, άλλες καλύτερες κι άλλες χειρότερες», είχε πει μεταξύ άλλων.

Η μητέρα της παραμένει στο νοσοκομείο, με την παρουσιάστρια νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (28-07) να κάνει έκκληση για αιμοδότες.

«Η ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια συνεχίζει να είναι τεράστια στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που ήρθατε μέχρι εδώ για αυτή την τόσο σπουδαία προσφορά.. Σας οφείλουμε την ελπίδα μας.. Τηλ. για ραντεβού αιμοδοσίας στο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – 2313307015», έγραψε και ανέβασε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο.

Πολλοί celebrities όλο αυτό το διάστημα, που η μητέρα της δίνει την δική της μάχη, σπεύδουν να της στείλουν τις καλύτερες ευχές τους και να την στηρίξουν. Ανάμεσά τους και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Παρόλο που το πρώην ζευγάρι έχει τραβήξει πλέον, χωριστούς δρόμους, ο τραγουδιστής των Onirama είναι στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, αναδημοσίευσε το μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου και έκανε την δική του δημόσια έκκληση για αιμοδοσία, προκειμένου να βοηθήσει έστω και κατ' αυτόν τον τρόπο την μητέρα της πρώην αγαπημένης του.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»
Ηράκλης Γιωργαλλής: «Το 2ο παιδί μας, γεννήθηκε Δευτέρα του πραξικοπήματος & πέθανε Κυριακή της εισβολής»