O Wentworth Miller διαγνώστηκε στα 49 του με αυτισμό - Το μήνυμα του

 

Ο ηθοποιός του «Prison Break» ανήκει μέσα στις ελάχιστες περιπτώσεις ενήλικων ανθρώπων, που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό σε αυτή την ηλικία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο ηθοποιός του «Prison Break» ανήκει στις σπάνιες περιπτώσεις ανθρώπων, που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό σε αυτή την ηλικία 

Ο Wentworth Miller μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την διάγνωσή του με αυτισμό, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα. 

Όπως ανέφερε ο 49χρονος ηθοποιός του «Prison Break» ανήκει μέσα στις ελάχιστες περιπτώσεις ενήλικων ανθρώπων, που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό σε αυτή την ηλικία. Συνήθως εμφανίζεται στην ηλικία των 2 ή 3 ετών.

«Δεν είναι κάτι, που θα άλλαζα. Έχει να κάνει με το ποιος είμαι και τι έχω πετύχει», ανέφερε ο ηθοποιός στην αρχή της ανάρτησής του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του ένα λευκό φόντο και εξήγησε πως στην πραγματικότητα διαγνώστηκε με αυτισμό την προηγούμενη χρονιά. «Αυτό το φθινόπωρο σηματοδοτεί έναν χρόνο από όταν έλαβα την άτυπη διάγνωση του αυτισμού μου», ανέφερε.

 

 

Στην συνέχεια δήλωσε πως ήδη το είχε καταλάβει καιρό πριν, όμως τότε έγινε και επίσημο: «Προηγήθηκε μία αυτοδιάγνωση. Ακολούθησε μία επίσημη διάγνωση. Πρόκειται για μία μακρά, δύσκολη διαδικασία, που σίγουρα χρειάζεται μια αναβάθμιση. Είμαι μεσήλικας άνδρας, όχι 5 χρονών».

Τέλος ανέφερε πως νιώθει τυχερός, που είχε την δυνατότητα να λάβει μία διάγνωση, καθώς «δεν είναι ένα προνόμιο, που απολαμβάνουν πολλοί». Όμως, παραδέχτηκε πως ενώ είναι κάτι, που του προκάλεσε σίγουρα σοκ, δεν τον εξέπληξε.

«Δεν ξέρω πολλά για τον αυτισμό. Μπορώ να μοιραστώ την δική μου εμπειρία, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του συνόλου. Αυτή την στιγμή, χρέος μου είναι να ελέγξω την κατανόησή μου, επανεξετάζοντας τα τελευταία 5 χρόνια υπό μία διαφορετική οπτική», τόνισε ο ηθοποιός.

 

 

ΔΙABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά